Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
wéercé
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Honestech VHS to DVD digitalizáló eszközt, a régi családi videofelvételek digitalizálására.
Az eszközhöz kapott dvd-ről a programot feltelepítettem és szerencsére azonnal működött minden gond nélkül, így elkezdhettem a régen várt digitalizálást.
Mivel ez egy viszonylag sokáig tartó művelet, így csak pár kazetta digitalizálása fért bele a napba.
A következő nap szerettem volna folytatni a megkezdett munkát, de sajnos jelenleg nem működik a digitalizálás.
Az első nap hibátlan működése után, sajnos nem tudom működésre bírni az eszközt.
Annyit kiderítettem közben, hogy a munkahelyen kölcsönkért próba számítógéppel működik a dolog, így nem az eszköznek van hibája.
Valami a saját laptopommal történhetett, mert csak ezzel nem akar működni újra.
Semmit nem változtattam a gépen, semmit nem változtattam a kábelezésen, csak szerettem volna folytatni az előző nap megkezdett digitalizálást.
Annyit közben megfigyeltem, hogy a videofelvétel hangját lejátssza, csak kép nincs, vagy kék, vagy pedig fekete a kép.
Kettő választás van a programban, vagy a beépített webkamera képe, vagy az AV kábelen bejövő kép közül lehetne választani, de egyiknél sem jeleníti meg a képet.
Sajnos én kifogytam az ötletekből, tegnap egész nap próbálkoztam vele, sajnos sikertelenül.
Tudnátok ebben segíteni esetleg?
Lenne valakinek ötlete, tanácsa, a megoldással kapcsolatban?
Köszönöm!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest