Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wéercé

tag

Sziasztok!
    Vásároltam egy Honestech VHS to DVD digitalizáló eszközt, a régi családi videofelvételek digitalizálására.
    Az eszközhöz kapott dvd-ről a programot feltelepítettem és szerencsére azonnal működött minden gond nélkül, így elkezdhettem a régen várt digitalizálást.
    Mivel ez egy viszonylag sokáig tartó művelet, így csak pár kazetta digitalizálása fért bele a napba.
    A következő nap szerettem volna folytatni a megkezdett munkát, de sajnos jelenleg nem működik a digitalizálás.
    Az első nap hibátlan működése után, sajnos nem tudom működésre bírni az eszközt.
    Annyit kiderítettem közben, hogy a munkahelyen kölcsönkért próba számítógéppel működik a dolog, így nem az eszköznek van hibája.
    Valami a saját laptopommal történhetett, mert csak ezzel nem akar működni újra.
    Semmit nem változtattam a gépen, semmit nem változtattam a kábelezésen, csak szerettem volna folytatni az előző nap megkezdett digitalizálást.
    Annyit közben megfigyeltem, hogy a videofelvétel hangját lejátssza, csak kép nincs, vagy kék, vagy pedig fekete a kép.
    Kettő választás van a programban, vagy a beépített webkamera képe, vagy az AV kábelen bejövő kép közül lehetne választani, de egyiknél sem jeleníti meg a képet.
    Sajnos én kifogytam az ötletekből, tegnap egész nap próbálkoztam vele, sajnos sikertelenül.
    Tudnátok ebben segíteni esetleg?
    Lenne valakinek ötlete, tanácsa, a megoldással kapcsolatban?
    Köszönöm!
    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák