Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
PDA_FAN
tag
A napokban vettem egy iPad-et tollal, és abban reménykedtem, hogy a kézírás felismerése 2021-ben már nem lesz gond egy ilyen szerkezettől. Tévedtem.
A 15-20 évvel ezelőtti Palm simán megugrotta ezt olyan hardverrel, amilyet ma már zsebszámológépbe se tesznek. Az iPad képes lenne az angol ABC betűit felismerni, de ehhez az egész készülék nyelvét angolra kellene átállítanom. -
-
Az Apple-nek szokása korábbi modellek házait újrahasznosítani, ezért is Lightningos az iPad, mert máskülönben át kellene tervezni, és ezért is home gombos még. Szerintem ez még egy generáció erejéig maradni fog, bár azért nem csak ennyi a különbség közte meg az Air között. ott van a direkt régebbi generációs SoC, meg a gyengébb kamera is (utóbbi szintén a házból kifolyólag).
-
Kanczy
veterán
A belépő iPadből csak egy normális káva hiányzik, amúgy számomra egy teljesen komplett gép lenne. Remélem jön is 2021-ben

Bár feltételezem ezt az Apple is tudja, és pont ebben tesz szándékos, lényegi különbséget a sima és az Air változatok között.
-
Én örülnek neki, bár a jelenlegi megoldással is elvagyok .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest