Vezetékmentes töltést kínálhat az új iPad

A Pro variáns Qi töltéssel, az iPad Air pedig A15 Bionic chippel érkezhet.

Csak az Apple képes évről-évre hatalmas táblagépes eladásokat produkálni, és mivel nem igazán csappant meg az iPadek iránti kereslet, jelenleg négy vonalon támadnak az almás óriáskijelzők. Tavasszal frissült az iPad Pro széria a bivalyerős Apple M1 chippel, aztán ősszel az iPad Mini az erős A15 Bionic lapkával és a sima iPad, igaz: csak A13 Bionic chipre váltva, lévén ez a legolcsóbb változat.


2020-ban frissült utoljára az iPad Air, a 2022-es kisebb kávákkal és nagyobb panellel érkezhet [+]

Az iPad Air nem kapott folytatást, így maradt A14 Bionic hardveren, ám Mark Gurman úgy tudja: 2022-ben előrelép, méghozzá keskenyebb kávákkal és kivitellel, valamivel nagyobb panellel, illetve az iPad Mini A15 Bionic chipjét megörökölve, 5G kiszerelés opciójával. Korábban pletykáltak Samsung OLED panel használatáról, aztán állítólag erről letett az Apple, így marad az LCD technológia.


Az iPad Pro 2021 [+]

Frissülni fog a belépő iPad széria is jövőre, bár arra még nincs Grumannak tippje, hogy A14-es vagy A15-ös lapkára, a Pro modellek kapcsán ugyanakkor az újságíró átszabott dizájnt és vezetékmentes töltést is előrevetített. Azt már mi tennénk hozzá, hogy mivel az iPad Pro képviseli az abszolút csúcsvonalat mindenféle táblagép között, nem elképzelhetetlen, hogy a még több lóerőt biztosító M1 Pro vagy M1 Max lapkára vált – de amúgy már az Apple M2-ről is pletykálnak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés