- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nyugi, én is nagyon sokat őrlődtem anno, megéri-e egy tesztért kifizetni egy halom pénzt, de ennél olcsóbban nem fogsz kapni Almát, és érdemes még olyat venni, ami kap még egy darabig frissítést, tehát ebben az esetben az 5S-től indulni felfelé, mert úgy nyilván nem fogod tudni átélni az "iOS érzést", ha már az App Store nem enged letölteni semmit, mert elavult rendszer van a telefonon. Egyszer úgyis ráveszed magad, csak lehet eltelik még 1-2 év.
Nekem így volt.
-
.Szaki.
addikt
Abszolút megéri ennyiért az 5S, szolgáltatónál "0 km-rel" is elhozható. Persze ember függő, hogy kinek melyik platform a kényelmesebb.
Nekem volt badám, WP-m, Androidom és most az iOS, tehát tulajdonképpen kijelenthető, hogy az összes valamit számító platformot kipróbáltam már és messze az iOS a legkényelmesebb. Remek a felhasználói élmény, a telefon minősége, az, hogy nem akad meg egyszer sem, jól van megcsinálva/összerakva. Na meg hogy egy három éves telefonra folyamatosan jönnek a frissítések is szimpatikus. A fülhallgató remek, az első telefon aminél nem az volt az első, hogy equalizert keressek és nem is kell, nagyon szépen szól gyárilag.
Ismerős és baráti körömben nagyon sok iPhone van, nem túlzok ha azt mondom, hogy a többségnek az van, van aki még 4S-t használ és semmi baja. Legjobb barátom járt kétszer úgy, hogy kontakt hibás lett a lightning csatlakozó, szerintem nem is a telefon hibája volt, de mindkét esetben kicserélték a telefont. Ez szerintem nem kicsit korrekt.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem kellett egy-két hét mire átálltam az iOS logikájára, de logikus az egész. Ki kell próbálni, engem megvett az Apple kilóra, biztos, hogy ha váltok az is Apple lesz, és ha az is beválik, akkor addig amíg van iPhone.
Ennél olcsóbban nem fogsz tudni iOS-t kipróbálni az tuti, ha meg nem tetszik eladod és használod tovább az Androidot. Kinek mi válik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest