Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasd8
csendes tag
Nekem is egy kínai csodám van, Nexus 5-höz. A telón van egy Spigen Slim Armor, tölt rajta keresztül is.
Van rajta egy piros led, világít, ha áram alatt van, és van rajta egy kék led, világít, ha a telefon rajta van. Az mindegy, hogy feltöltött-e már vagy nem, a kék led világít, ha rajta van. Nem tudom, hogy jó-e ez így vagy nem, majd kiderül.... Melegszik töltés közben, de nem lesz forró, közel sem. Ja, és lassan tölt, de nekem nem probléma.
Én azért használom, mert ezek a micro USB csatik kritikán aluli minőségűek... egy idő után a sok (minimum napi 1) fel-lecsatlakozástól szétkopik, bármennyire is vigyázunk rá.
A PC-m tetején van pont egy Nexus 5-nyi méretű hely, odaraktam a töltőt, egy USB-kábellel, folyamatosan rajta lóg. Ha hazajövök, csak rárakom a telefont, fix helyen van, mindig tölt. Szerintem elképesztően kényelmes.Egyébként a cikk tetszett, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest