Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
julius666 #24 üzenetére
"Nem értem ez mit akar jelenteni, én arra értettem hogy a többiek azt hiszik, hogy az O3D-ről beszéltél. De lehet hogy tényleg arra gondoltál, és én tévedek."
Ja, jól van, most esett le.
A a VP8-ra gondoltam, azt hittem egyértelmű lesz a seekbar alatt látható nagy HTML5 WEBM felirat.
"Azt az "élvezhetik"-et én idézőjelbe raktam volna. Ha az élvezet, hogy fűt a GPU bármi észlelhető eredmény nélkül, akkor persze élvezik a userek."
Tipikus Adobe stílusú megoldás.
Már csak azt nem értem, hogy eddig mit jelképezett az a kis checkbox, ami már elég régóta ott van "Hardware acceleration" néven, mikor hivatalosan csak 10.1-től van ilyen?
A másik, nem tudom mi ez a nagy hype a hardvergyorsítás körül, de nálam sorozatban nem hozza a várt eredményeket. Az IE9-nél még úgy gondoltam, hogy biztos a kártyám miatt, ami nem támogatj a DX10-et, de most a Safari 5-tel is ez a helyzet. Oldalbetöltéskor ugyanúgy terheli a procit, ha nem jobban mint a többi böngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest