- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark77
tag
Rongyrázáshoz, iPhone olcsóbb is.
Státusszimbólumnak pedig Rolex, TagHeuer(van mobil is),Panerai, Patek stb.... -
kolosanyi
veterán
Ismerem magam. Az oké, hogy vennék egy frankó telefont, de valami prémium smartphone lenne. Utána egy Jó kis villa, egy Shelby Mustang, egy Ducati... Szóval "nincsenek nagy igényeim"...
(#12) Kashim
Csak ironizáltam. De amúgy tényleg nem értem, egy úri-murin miért lenne ciki egy prémium smartphone. Vagy, ha a nagyszériában gyártott cucc ciki, akkor gyártatnék egy saját okostelefont. Alapnak venném xy modellt, mondanám, hogy ezt, meg ezt tessék átvariálni, valam ütős dizájn neki, oszt csókolom. Nem hiszem el, ha besétálnék egy vagon pénzzel mondjuk a htc-hez (szabadon behelyettesíthető bármi, csak ez ugrott be), és mondanám, hogy van egy ilyen elképzelésem, akkor kirúgdosnának a pénzemmel együtt...(#14) arn
Ez k*rva nagy! -
arn
félisten
nekik jo lesz
-
Sir Riccio
addikt
"Hülye vagy?! Ezt két sarokkal odébb megkaphattad volna ötvenezerrel többért is!"
-
Kashim
őstag
Szerintem ez most egész szépre sikeredett. Az első kettő legalábbis. A többi már túl csiricsáré, bár lehet videóról azok is jobban néznének ki. Képek alapján elég suta mind. Még nem fogtam a kezemben egyet sem, de összeszerelési minőségre biztos komoly cucc. Ha milliomos lennék valószínű tudnám értékelni is, így csak egy simán felesleges drága holmi, mert tudásban gyanítom sehol nincs a mai telefonokhoz képest.
kolosanyi
És beállítanál valami exkluzív úri-murira egy talicska zte blade-ddel? Ne röhögtess már. -
kolosanyi
veterán
Hogy én ezt mennyire, de mennyire utálom.(Facepalm) Komolyan, ez undorító. Persze, tudom, megvan a célcsoport, nem én vagyok az, bla-bla. Na, de én, ha maga Richie Rich lennék, sem adnék ki egy vagon pénzt egy lyen izéért. Az, hogy kő gazdag valaki, nem kéne azt jelentse, hogy nem tud racionálisan gondolkodni. De ugye a gondolkodásra is ott az inas...
Inkább vennék azért az árért egy csomó ZTE Blade-et, mert az sokkal jobb ár/érték arányú... -
arn
félisten
izlestelen...
-
debrejo
senior tag
aztakurva.....instant get (na persze)
-
rainmen
aktív tag
Hozzám vághatnának egyet...
Eladnám féláron. -
mrlujoak
veterán
Itt'enem, ezek egyre csúnyábbak lesznek.
-
janes74
senior tag
Semmi gyémánt?
Nem is kell.
-
Ace owner
addikt
kinanak van mit masolni...
-
fattyu
veterán
teljesen broáf
-
Mr.Csizmás
titán
a burzsoázia diszkrét bája
-
kriszpontaz
veterán
Hát...mit is mondjak.....nagyon meghatott....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest