Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Nekem ma lett egy vodafonos ilyen kütyüm. A 9.1.0.185 verzió van rajta (vodafon beállítások és alkalmazások) , de pirossal jelzi a 9.1.0.193 verziót. Rá szabad ezt ereszteni?
Még teljesen zöld vagyok e témában. -
jano_77
nagyúr
válasz
Banderasz74 #232 üzenetére
Páratlan a segítő készséged, büszke lehetsz rá
-
jano_77
nagyúr
válasz
Banderasz74 #230 üzenetére
Bocs, de ez nem a Huawei P30 fóruma?!? Pont ezért kérdeztem ITT, mert gondoltam akik ezt a telefont használják, azok nagy eséllyel meg tudják mondani, hogy ez miben gyengébb esetleg a Huawei P30 Pro-tól!? Így esetleg már érthetőbb volt a kérdésem vagy így is azt mondod, hogy menjek másik fórumba?
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Erősen fontolgatom, hogy a következő telefonom, ha cserélek az vagy a P30 Pro vagy a sima P30, esetleg a most megjelent OP7 Pro.
Ez utóbbinak a mérete kicsit megijeszt, ezért és a fotók jobb minősége miatt is inkább a Huawei-ek irányába hajlok. Az lenne a kérdésem, hogy a sima P30 a Pro-hoz képest mennyivel és miben gyengébb a mindennapi használatot figyelembe véve? Megéri-e a kb 70K felárat a Pro? -
szszeszsze
csendes újonc
Sziasztok!
Van-e valakinek tapasztalata Honor 10 és Huawei P30 lite-tal is? Érdekelne, hogy melyik telefon készít szebb képeket. Tudom, hogy a P30 lite kamerája 48 megapixeles, szemben a Honor 24 megapixelesével, de olvastam valahol, hogy kifogásolható a képek minősége. Használtam Honor 10-et, amivel tökéletesen elégedett voltam. Nem tudom, hogy visszateérjek-e hozzá, vagy kockáztassam meg a P30 lite-ot?! Kérem, aki tud, írjon tapasztalatot, tanácsot! Köszönöm szépen! -
h3lios
addikt
Sziasztok !
Ma beszereztem a telefont és nagyon meg vagyok elégedve. Leszámítva az ujjlenyomat olvasó villogó ikonját. Randon időközönként felvillan a kijelzőn az ikon, majd el is tűnik. Olvastam a hivatalos huawei-es fórumon, hogy ismert bug, elvileg májusban jön rá update ami megoldja. Innen mások is találkoztak már a jelenséggel ? -
torok6
aktív tag
Tapasztalt már valaki olyant ha nap felé fordítja a bekapcsolt kijelzőt akkor az újlenyomat olvasó részén megjelenik egy négyzet? Persze csak akkor látszik ha fehér a kép
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Mate 20 lite-ról váltottam, alapvetően a kisebb méret, a jobb kamera és a jobb kijelző miatt. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, f@sza üzemidő, csodás képek, jó kézbe fogni a Mate után.... nincs értesítési led, de van aod... egyedül azt nehéz megszokni, hogy hátul nincs ujjlenyomat olvasó, amivel ráadásul az értesítési panelt is le lehetett húzni.
-
droti25
őstag
Nektek mennyi volt az 1 nap alatti max SOT?
-
torok6
aktív tag
Sziasztok! Pár napja van még a p30 és lenne pár kérdésem 1. Másnál sem jelez a play áruház ha valamit tölt? 2. Ha YouTube videókat elforgatom akkor szaggatva teszi azt más is tapasztalt ilyent?
-
válasz
csobolade #207 üzenetére
Szerintem ez teljesen átlagos.Nekem kevés lenne mert megszoktam a mate 10 pro-n a 7-8-9- vagy akár 10 órás kijelzőidőket de az átlag telefon átlag kijelzőideje 5 óra körül szokott lenni.Ez az egyetlen ami elbizonytalanít ettől a telefontól, egyébként nagyon szívesen cserélném le rá a mate 10 pro-t.Viszont ha folyamatos bluetooth kapcsolatban lenne a honor band 4-el akkor mennyi lenne?4 óra?Az marha karcsú nekem.Akkor ezt a telefont már délután rakhatnám a töltőre....
UI: Elnéztem a 38 óra készenléti időt nem láttam.Az úgy viszont jó nagyon mert nekem a 8-10 órák huszonegynéhány óra alatt jönnek össze.38 órát sose megy a telóm
-
gulyasa
őstag
Azért 1-2 hét vagy csak pár nap után még nem kell ítéletet mondani egy telefon akksijáról.
El kell telnie egy bizonyos időnek, amíg a töltést vezérlő/ellenőrző elektronika "összeismerkedik" az akkumulátorral. -
csobolade
csendes tag
Jelenleg 124 végű Rom van a telefonon. 2 sim kártya, 4g bekapcsolva, bluetooth ki, wifi amikor nem kell, ki. 38 óra használatból 4 óra kijelzőidő mellett 21% maradt. A cella készenlét fogyasztása közel annyi mint a kijelzőé. Ez jó? Rossz? Normális? A cella készenlét százalékát én soknak tartanám.
-
gulyasa
őstag
Egy apró részlet érdekelne a P30-al kapcsolatban.
Az USB Type-C-je OTG képes?
(A mostani telefonomon is szoktam használni, hasznos funkció, de nem minden telefon tudja. A gsmarena-n oda szokták írni, ha tudja, de ennél most nincs odaírva, ezért szeretném tudni, hogy mi az igazság...?) -
droti25
őstag
Mikor lesz hivatalos P30 topik, ha lesz egyáltalán?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
joefasalasso #191 üzenetére
Nincs...
realmadrid
3 előnye van a pronak:
1.Sötétben kicsit részletesebb fotó
2.5x zoom
3.van ois a főkamerában is(40mp)
Összességében nincs akkora különbség, de ha neked a fentebb írt dolgok pontosak, akkor megéri a felárat.
Összehasonlító teszt nagyon nincs, gsmarena oldalt kikeresed mind2 telefont, ott lesznek képek. -
AtKaSr
csendes tag
Nálam WiFi, 4g, 2 gmail szinkron, este 10 és reggel 5 között 6% merülés. Szerintem abszolút elfogadható.
Ma megjött a gyári szilikon Car Case tok (kéket rendeltem), abszolút minőségi kiegészítő, igaz van vékonyabb tok is. A gyári Huawei AF13-as mágneses autós tartóval tökéletesen passzol. -
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, ha csak a fotós különbséget vetnénk össze, nagy vagy jól látható előnye van a Pronak ? Van ilyen teszt valahol ?
-
joefasalasso
aktív tag
Van amúgy a dobozban átlátszó szilikon tok?
-
kriszkoczi
csendes tag
Most este kikapcsoltam a wifi-t, bluetooth-t és csak 1%-ot merült reggelre a telefon.
-
joefasalasso
aktív tag
P30 tulajok, javult az agresszív ram kezelés a 6gb rammal? Köszönöm
-
feco44
csendes tag
válasz
kriszkoczi #176 üzenetére
Köszi!
Mennyi szokott lenni az aktív kijelzőidőd?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kriszkoczi #181 üzenetére
Az kicsit sok sztem. Majd negnlzem most én is. Annyit tudok, ha feltöltöm este és leveszem, akkor reggel is 100% vár....pedig megy rajta online minden+mi fit
-
válasz
kriszkoczi #178 üzenetére
Igen az nagyon megérte szerintem is.
-
AtKaSr
csendes tag
Vodafone-nál vásárolt p30 teljesen kártyafüggyetlen. A boltban nekünk is azt mondták hogy az első Sim helyre vodas kártya kell, de ez nem fedi a valóságot. Sim 1 helyen Telekom van Sim 2 üres.
-
kriszkoczi
csendes tag
válasz
kriszkoczi #180 üzenetére
Nekem is pont 10%-ot merült az éjszaka....
-
kriszkoczi
csendes tag
Annyi megjegyzésem van a fotózáshoz, hogy véleményem szerint a gyári szilikon tok vastagsága bezavar a vakunak, fátyolos lesz a kép, amikor félhomàlyos beltérben készítettem a képet. Olyan amikor közel teszed az ujjad a vakuhoz és bezavar az elkészült képnek.
Ezt leszámitva nagyon jó képeket készít. -
droti25
őstag
válasz
kriszkoczi #178 üzenetére
Ugyanebben a Vodafone akcióban vettem én is. És én is 2 simmel használom 1:Vodafone 2: tkom
Egy kicsit soknak vélem az éjszakai merülést. 8 óra alatt kb 10%
Egyébként minden másban brutális.
Ma 10%ról 1 óra alatt töltötte 100%ra -
kriszkoczi
csendes tag
válasz
beyruth82 #177 üzenetére
Igen, mint írtam a boltban azt mondták, hogy SIM1 helyére kell tenni a vodàs kártyát. A SIM tálca másik részre vagy a Huawei nano memória kártyáját, vagy másik SIM kártyát tehetsz. Nekem Telecomos van benne és működik. Ez az első duál simes telefonom. Így azért megérte a 170e Ft-ot a Voda-nàl.
-
válasz
kriszkoczi #176 üzenetére
2 sim kártyást ad a voda ami ráadásul független?
-
kriszkoczi
csendes tag
Igen, azt adtak, annyi, hogy a SIM1 helyére kell tenni a Voda kártyát. Nekem a másik kártya céges Telecom-os.
Feco44:
Az akksi jól bírja, de én most még sokat nyomkodom a telót.
A töltés tényleg nagyon gyors.
Szoftveres problémát nem észleltem, kütyümàniàs kollégám nézegette a telefont, azt mondta gyorsabb, mint a Samsung note 9-e. -
CzGöbe
tag
válasz
kriszkoczi #171 üzenetére
Független készülékeket adnak most a Vodánál? (Mondjuk nekem per pillanat nem annyira fontos, mert mind2 SIM Vodás, csak kíváncsi vagyok
)
-
feco44
csendes tag
Írnátok még tapasztalatokat? Én S10 vagy p30 közt vacilálok, de nem tudok dönteni.....
Akksi kinek mennyi időt bír? Szoftveresen van valami gond? Kamera képeket tudnátok belinkelni,mennyiben más mint a pro verzió?
Köszi előre is! -
Quqesz
nagyúr
válasz
kriszkoczi #171 üzenetére
Szintén vodás fkete, karbon gyári tokkal. Ráadásul kapcsold ki a csevegés opciót, mert akkor nem sms-t küld a messages. Nekem sms ühi átjön, de miután ezta messages appot is hozzáadtam külön.
-
kriszkoczi
csendes tag
Sziasztok!
Három napja van meg a készülék, P9-ről váltottam (2,5 éves volt a P9, nem volt baja, csak szerettem volna egy jó kamerás telefont).
Méretben akkora mint a P9, ezért is tetszik.
Voda-nál vettem, mert ott is DUAL SIM-es verziót adnak, szép a fekete szín, de én vettem rá egy gyári fekete szilikon tokot is.
Nagyon tetszik az Android 9, külön jó, hogy a telefonnak van egy PrivatSpace tárhelye, ami külön ujjlenyomattal és külön kóddal lehet aktiválni (ez talán a kettős életet élőknek nagyon hasznos :-))Ujjlenyomat olvasó gyors, de véleményem szerint nem mindig 100%-os, talán csak 90%. Az arcfelismerő is pontos.
A kamerája nekem tökéletesen megfelel.
Egy fura, hogy az üzenet ikon nem magyarul van, hanem Messages néven, ezt nem tudom miért nem fordították le, nem zavar, csak fura (ez legyen a legkevesebb hibája).
Phone Clone programmal másoltam át mindent a régi telefonról, annyi a baj, hogy az Amazfit Stratos okosóra emiatt nem kezeli az üzeneteket és a viber üzeneteket. A hívó száma megjelenik mind a két kártyáról, de az üzenet nem. Valaki nem tud megoldást? -
droti25
őstag
Amúgy brutális erős a telefon. Teljesítmény módban 313 ezer pontot ért el Antutuban!!
-
Quqesz
nagyúr
Ide is berakom, hátha segítség valakinek:
Ma videóztam a gyerek iskolai buliján, ami egy csarnokban volt, fél fénnyel(csak a fele lámpa volt felkapcsolva, kevés fény). Csináltam Auto módban és pro módban EV és AF zárral.
Auto: a fókuszt jól kezeli, szép éles minden. Az AE viszont gyorsan reagál minden fényváltozásra, ezért nem teljesen egyenletes(nem vészes, de lehet van akit zavarni fog). Pechemre szemben is volt erős fényforrás(kivetített tartalom)
Pro: egyenletes fényérő, nem változik a zárnak köszönhetően, viszont az AF zárat nem ajánlom. Az auto módhoz hasonlítva nem olyan éles a képe a videónak, pedig több mérési pontot is használtam(kb mind végtelen volt), de még elfogadható bőven.
Kinti videónál a Pro módban a színek mintha mélyebbek lennének(esetleg túlszaturált?), A WB Auto módban volt.
Néztem a bitrátát is, és nem esett 10e alá, de volt majdnem 17e is, kinti videónál 14-15e kbps. Én nem vettem észre minőségbéli különbséget(aztán lehet lesz aki igen). Hangfelvétel sztem rendben, pedig elég xar volt az akkusztika(terem közepén 4 hangfal)
Szóval az alapok nem rosszak sztem....... -
winhate
őstag
P30 lite meg egy honap es itt van
-
Quqesz
nagyúr
[Gsmarena teszt] jó telefon lett ez!
-
Schweini
tag
-
sfefe
addikt
Ma megfogdostam mm-ben haat eleg csuszos.
Mivel nem hasznalok tokot telohoz igy ez nem jon be pl az s10e nem csuszik ennyire. -
törölt tag
Több is megkapta. Pl. Note 8 vagy A7 (2018). Megjelenítési módon belül, ahol az ütemezés is van.
LG -n azt imádtam.
Meg a koppintgatásokat is. Könnyen elszoktak az emberek a gombok használatától. G4 az egyik kedvenc telefonom volt a hibák és a gyengeségei ellenére.
Huawei verzió most már nekem is bejön.
Szerk.:
Én úgy látom az S8 család is megkapta. Ezen a videón valahol 5:40 után. -
törölt tag
válasz
Schweini #148 üzenetére
Akkor ennyi erővel AOD sem kell...
Fogyasztás csökkentés miatt van így, mivel az AOD -nak is van.
Ez így hasonló, mint LG -nél. Csak nem teljesen ébreszti fel a képernyőt. Sima koppintással. Valaki ezt is szereti.
Én például örülök az új frissítésnek. A P30 Pro -t szerintem kihagyom, de a Mate 30 Pro -ra már nagy valószínűséggel rámegyek. Így nem mindegy a P szériában miket frissítenek.
AOD kicsit mostohagyerek volt Huawei -en. Kifejezetten örülök, ha végre fejlesztik.
-
Maffia91
aktív tag
-
AtKaSr
csendes tag
Nem tudjátok hol lehet kikapcsolni a zseb módot? Nem találom sehol, és eléggé zavaró ha a zsebemben van a telefon, egyre hangosodik a csengőhang
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Schweini #140 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Érdekesnek tartom, hogy vagy folyamatosan megy az AOD vagy sehogy sem. Szerintem praktikusabb lenne, ha értesítésem érkezik, akkor működik, ha nincs semmi, akkor nincsen. Remélem majd lesznek ilyen változások
A Launcher-nél pedig rejtély, hogy a gyári időjárás widget-et nem engedi kitenni Szerintem nagyon önzőek -
-
Schweini
tag
válasz
Maffia91 #139 üzenetére
AOD csak azt tudja hogy bizonyos időintervallumban megy vagy nem megy. Értesítésekre a kijelző tud felvillanni (zárképernyő), de az AOD-t nem tudja ki-be kapcsolgatni.
Lépésszámlálót szerintem nem lehet kikapcsolni, esetleg korlátozni, de sokat nem zavar.
Nem használok másik launchert így azt nem tudom. De gondolom függ attól is hogy melyik.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakozom én is a táborhoz egy Auróra kékkel ;)
Gyors kérdéseim lennének:
Az alap időjárás widgetet más Lancher alatt nem tudom kitenni?
Lépésszámlálót ki tudom kapcsolni? Vagy elrejteni?
Értesítésnél bekapcsol az AOD? Vagy csak azt tudja hogy folyamatosan mehy, vagy sehogy? -
AtKaSr
csendes tag
válasz
Banderasz74 #136 üzenetére
Nincs benne infra
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Banderasz74 #136 üzenetére
Lehet, de itt a menüben már olyan a lista, hogy csak 6 appot dob fel számos megjelenítésre(van egy másik is, arra nekem nem reagált semmit), amiben nincs benne a gmai, messenger, mi fit, stb......
Nincs infra, és qi töltés sincs(csekkoltam). Picit nekem is hiányzik, de mivel S8+-ban sem volt ir, nem lesz nagy hiány(qi-t meg alig használtam)
Amúgy nekem hamar megszerethető telefonnak bizonyul. Néha az ujjlenyomat olvasó szivat, de el tudom nézni neki(sztem máshol is ilyen még). De nem bántam meg a telót. A kamerában ez a 3x zoom nagyon jó, elvárásaim feletti.
Picit bosszant, hogy sztem a pro miatt még nincsen erről a telóról részletes teszt se itt, sem a gsmarena oldalon, pedig megérdemli sztem!
-
Azt hogyan lehet megcsinálni, h a telefonkönyvben a telefonszám nélküli névjegyeket ne jelenítse meg? Illetve a hívóazonosító küldését hol találom?
-
AtKaSr
csendes tag
Felrakattam a MediaMarktban a Clearplex fóliát. Tokbarát méretűre esett a választás, hogy a tok véletlen se nyomja fel a széleket. Ajánlani tudom mindenkinek, nagyon pontosan illeszkedik, ujjlenyomat olvasó tökéletesen működik. 1-2 órát kellett várni amíg kiszáradt a fólia alól a zselés applikátor, utána már a színek sem invertálódtak.
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Na rövid pro-kontra(S8+ vs p30)
Pro
Smooth, minden azonnal reagál, jó ujjlenyomatolvasó(de ez sem 100%), van dupla kopp, képernyőlezáró widget, szép és sík kijelző, fülhöz rakva felveszi a hívást, aksi jobbnak tűnik.Kontra
Nem minden app ikonjához rakja ki az okvasatlan jelzést(az ikon sarkába a számot) , nem lehet lehúzni a képernyő simításával az értesítősávot, a mi fit appot le kell lakatolni, hogy ne lője ki ha törlöm a multitaskot(poco detto, de a mi fit appól tudtam meg hogy kell lakatolni)Ami vicces, hogy mindég azt hiszem kicsi telefont vettem, pedig kijelző ugyan akkora, csak a készülékház kisebb. Pont ez tetszik most nagyon
-
Maffia91
aktív tag
Az órával kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?
Jól működik, vagy inkább annyira nem nagy cucc? -
Nekem csak az ikon van ott. Több értesítést még nem láttam. Megnéznéd a rejtett SSID-t 5Ghzz-en? Gondolom vmi szoftveres baki lehet, UPC modemen mindent néztem, túl sok mindent nem lehet beállítani neki... :/
Azon gondolkodom, h írok a huaweinek, ezért nem vinném vissza, de ez baromira zavar... -
AtKaSr
csendes tag
válasz
Energie X #112 üzenetére
Akkor ez a PhoneClone dolog érdekes. Nekem se p10, se honor play, se honor 7-tel nem sikerült..
A WiFi nálam tökéletes mindkét sávszélességgen, mondjuk rejtett ssid-s hálózathoz még nem próbáltam.
Nálad a zárképernyős értesítések jól működnek? Megjeleníti a tartalmat is vagy csak annyit hogy 1 új értesítés? -
Nekem is megvan már a telefon
Nekem annyi, hogy Honor 8 nem tudott csatlakozni a P30 Phone Clone-hoz.
P9lite 2016 pedig tudott csatlakozni a P30 PhoneClone-hoz.
Sőt a P9 Lite 2016 a Honor 8 PhoneClone-jához is csatlakozott.
CSak a Honor 8 P30 nem akart működni.... :/Nekem annyi gondom van, hogy ahol vagyunk jelenleg, ott UPC wifi modem van egy újabb fajta. Az SSID-t elrejtettük, ne szórja. Honor 8 simán csatlakozik az 5Ghz-es rejtett hálózathoz, a P30 nem, csak a 2.4Ghz-eset tudom felvenni rajta. Ha beállítom routerban, hogy látható legyen az 5Ghz-es SSID akkor meg simán tudok csatlakozni a WiFi-hez. Van valakinek ötlete?
(#111) Maffia91: Szombaton (30-án) rendeltem elő, Csütörtök 18:00-kor jött az email, hogy átvehető. Gondolom más se nagyon kapta meg előbb...
-
Maffia91
aktív tag
Senki nem vásárolta meg a telefont?
Vagy mi az oka a kevés szem3lyes tapasztalatnak?
Mindenki a Pro-t veszi? -
AtKaSr
csendes tag
Nálatok működik rendesen a zárképernyőn az értesítések megjelenése? Nálam a zárképernyő értesítésnél a mutatás van beállítva, de úgy jelennek meg, hogy a tartalmuk el van rejtve.
-
AtKaSr
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon én is csatlakozom. P10-et váltott.
nagyon tetszik eddig, meg vagyok vele elégedve, habár a PhoneClone nevű appal nem jutottam dűlőre.
Nem tud csatlakozni hozzá a régi telefon, ami más készülékekkel probléma nélkül kommunikál.. -
Quqesz
nagyúr
Beléptem a klubba egy fekete készülékkel.
-
csobolade
csendes tag
Jött egy frissítés a telefonra. Always on display mutatja az értesítéseket, állítólag javult a kamera, biztonsági csomag. 600MB környéke.
-
macika69
tag
-
csobolade
csendes tag
válasz
Energie X #102 üzenetére
Extreme digitalban, Miskolcon. Bocsánat, de sajnos nem volt időm fényképezni és feltölteni. 2 képet csináltam a szobában az alapján szuper minden. Jobb mint az eddigi P20. Az, hogy nincs optikai stabilizálás, nem latható. Holnap talán tudok készíteni pár képet este, amit fel is töltök valahova.
-
AtKaSr
csendes tag
Valami mégis félre ment, mert pl Győrben se MM, se edigital, se szolgáltatónál nincs készleten, csak a bemutató darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged