- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vernee Thor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz GhanBuri Ghan #1798 üzenetére
Positioning
GPS, A-GPS,
Gravity Sensor,
Ambient Light Sensor,
Touch Sensor, OTGez van a saját honlapján - nem sorolják fel,hogy mi nincs benne, más gyártó sem
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
zebede
őstag
válasz GhanBuri Ghan #1798 üzenetére
Mondjuk egyik telefon gyártó sem olyan hülye, hogy kiemelje mi nincs a készülékben.
Azt kell nézni mi van benne.
Az már megint más kérdés, főleg kínai gyártóknál, hogy még az sem biztos ami fel van sorolva.
Erre jók a tesztek, fórumok.Legalább is én úgy vagyok vele, még ha csak 40k-ról van is szó, hogy előbb tájékozódok, aztán vásárolok.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz FireKeeper #1790 üzenetére
A Sky maphoz is jól jön.
-
zebede
őstag
válasz FireKeeper #1793 üzenetére
De ami nincs benne az tudható, csak el kell olvasni a telefon terméklapját vagy teszteket, fórumokat.
Elolvasom, látom nincs benne iránytű pedig az nekem fontos lenne?
Tovább lépek, keresek másik telefont.[ Szerkesztve ]
-
phoenix64
őstag
Hat nem tudom turazasnal is mukodik a gps, ha meg nincs terero akkor ugysem a telefonnal fogok tajekozodni, a legtobb ember ugyse megy semmire azzal hogy tudja merre van eszak meg del, ha eltevedne.
Szerk.: Az nem sok egy kicsit ha 2%rol 3 ora 54 perc alatt akarja 100 ra tolteni?
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
nyilván nem arról van szó hogy minden apróságot megemlítünk, meg csúcskat telefonokhoz hasonlítjuk. de azért egy 40ks telefonba, legyen akármilyen frankó, meg legyen akármilyen gyors a hardvere, azért ciki hogy nem fért bele a compass. vagy hogy nem gondoltak az értesítési LED-re.
félreértés ne essék nem leszólni akarom a cuccot, elvégre is épp ma rendeltem egyet, csak azt mondom hogy azért legyünk objektívek.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
zebede
őstag
Ó, hát ezt a logikát követve én is tudok ezer negativ tulajdonságot leírni a telefonról.
Nincs értesítési led, nem világítanak a kapacitiv gombok, nincs nfc, nincs benne infra, nincs benne gyro sensor, nincs benne temperature sensor, nincs benne magnetic senzor... sőt. nincs benne 4 giga RAM se 32 giga belső tárhely, se full HD Amoled kijelző...
Sorolhatnám reggelig.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
miért, csak az lehet negatívum, ami benne van, csak szar? szerintem teljesen jogos megemlíteni hogy nincs compass
phoenix64: pl túrázásnál jól jöhet
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
phoenix64
őstag
válasz GhanBuri Ghan #1787 üzenetére
Miert jo az iranytu ha van GPS? O.o
-
zebede
őstag
válasz GhanBuri Ghan #1787 üzenetére
Negativ tulajdonságnak bevésni egy telefonhoz olyasmit, amit gyárilag nem tartalmaz?
Ez igen! -
phoenix64
őstag
válasz sto1911 #1782 üzenetére
Azert ne tulozzunk. A leon olyan kepet csinal kb mint egy 5mpx es live with walkman... A thor hozza a jobbik sz*rt egy G4C szintjet siman hozza( az volt elotte ), csak a szelfi kamera egy tragya amit alairok.. Az meg mellekes h a leon is kb ugyanennyibe kerul es ha megynitsz par ablakot bongeszobe illetve egy messengert, akkor good bye memoria es bezar mindent( ugyanugy mint a laggos f*s G4C ). A kicsit harmatos kameratol eltekintve ez a telefon BEST BUY: Piszok gyors, remek osszeszereles, jo fogasa van, szep a kijelzoje, es az akku is hozza az also kozep atlagat.. Gorgetesi anomalia nalam sincs csak jatekokban vagy neha kepek gorgetese kozben lassucska.
[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz csobolade #1772 üzenetére
Sok minden lehet a gond.
Lehet gond pl a "millió program" amit telepítgettél.
Lehet ez a gond: [link]
Lehet az a gond hogy fel flasheltél egy TWRP Recoveryt.Ha ennyire fétis nálad a fogyasztás, akkor első körben rakd vissza a gyári recoveryt, csinálj gyári visszaállítást és nézd meg úgy mennyit eszik.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
A görgetési anomália gyárilag silány digitizer vagy mi okozza, lehet tudni ? (testvéremnek van egy dooge x5 pro-ja de az borzalmas a kijelzője érintés 2pontos és társai full kékre van kalibrálva)
Kamerája mennyire vállható ? mondjuk egy 530-as lumiánál minden jobb kb.A hw ami tetszik benne, ha vállalható legalább 2évre az jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
válasz ADAM1337 #1778 üzenetére
kontra:
- Ami szinte mindenkinél jelentkezik előbb utóbb, az a görgetési anomália, kb. úgy képzeld el, hogy nem megy, majd ugrik egy hatalmasat...
- Valaki írt még típushibát, hogy elenged a fülhallgató forrasztása, ha sokat használod.pro:
nálam minden más...
- gyors
- a memória még nem fogyott el
- jó a wifi, gps, mobilnet
- ismeri a magyar hálózati szabványokat mindet.Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok pro kontrát írni a telefonról ?
Barátnőmnek vennék 2 kártyás telefonnak, meg hogy a mostani lumia 530-át váltaná.
Mik a főbb gondok vele. -
puszta123
tag
Segítsetek! Nem érzékel a kijelző semmit, ilyet csinált már másnak is? Nincs kifagyva, a hardveres gombok működnek, jönnek a mailek stb...csak nem tudom az érintőkijelzőt használni...Próbálnám újraindítani, de nem lehet kivenni az akksit. Valakinek van erre ötlete, hogy hogy tudnám újraindítani?
Citromosh teafilter. Az ultimate.
-
phoenix64
őstag
Akinek rootolva van es custom romot hasznal: Ugyanolyan fura/ lassu neha a gorgetesi sebesseg?
-
csobolade
csendes tag
a lényeg annyi szerintem, hogy tétlen módban 1,5-2mAh-t fogyaszt percenként, ha aktív a kijelző, akkor pedig kb 6-7-et. Ha az akksi tud mondjuk 5 óra képernyőidőt, akkor matematikailag kb 25-30 óra készenlétet, úgy hogy hozzá se nyúlunk. Ez a gond. Millió programmal néztem, hogy mi zabál, és nem tudom. Van mélyalvás ha inaktív a kijelző.
-
csobolade
csendes tag
-
csobolade
csendes tag
válasz FireKeeper #1768 üzenetére
Olvasom, hogy hangerő le és bekapcsoló gombbal lehet képernyőképet készíteni, de nem tudok, nme működik ez a funkció. Így nem tudok képet mutatni róla.
-
Bferibörs
addikt
válasz csobolade #1764 üzenetére
Nekem 10 %-ot merült, reggel 6:50- kor vettem le töltőről,pár perc telefon,kevés tapicskolás 10-15 perc, 4G fut folyamatosan,emilek,vibe,mesenger üzik jönnek olvasom is. Ma direkt a telót használom csak,kíváncsi vagyok az akksi merülésére.
[ Szerkesztve ]
-
csobolade
csendes tag
válasz FireKeeper #1762 üzenetére
A protectionfilms24-nél van gagyi is 6db 600,- ft-ért, meg van nagyon jó minőség 1500-ért 1 vagy 2 db. Németországból küldik, 4-5 munkanap alatt ide szoktak érni a borítékjaik.
-
csobolade
csendes tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #1758 üzenetére
kijelzőre (üveg)fóliát, minőségit tud valaki ajánlani? (ebayről elsősorban)
illetve jó tok ajánlást is elfogadok.
-
spider80
őstag
válasz phoenix64 #1757 üzenetére
A játék terheli le a legjobban. És így is kb 4 óra kijelző idő jonne ki. Hány órát szeretnél?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
LámaZ
addikt
Nna, felszuszakoltam rá ezt a gumikeretet („bumper”), miután lekezeltem szilikonbalzsammal, hogy ne vonzza annyira a port.
A gombokat a gumin keresztül is lehet nyomogatni, felesleges kivágni ezért a gumit.
Most biztosabb lett a fogása, nem csúszik ki olyan könnyen a kézből.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
FireKeeper
nagyúr
na, úgy néz ki átléptem a Rubicon-t, rendelés leadva az eustock-on.
ha minden jól megy pár nap és én is csatlakozom a klubhoz már csak a lumiámra kéne vevőt találni...steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
csobolade
csendes tag
válasz phoenix64 #1755 üzenetére
Szerintem ez még korrekt. Nekem az a fő gondom továbbra is, hogy amikor hozzá se nyúlok, akkor "telefon - tétlen" állapotban magas a fogyasztás, percenként 1,5mAh, óránként 2-3%. Ez azt jelenti, hogy ha a telefonhoz hozzá se nyúlok, akkor is teljesen lemerül 40 óra alatt. Van olyan fórumozótárs, akinek úgy is kibír 40-50 órát, hogy közben van 3-4 óra kijelzőidő.
-
csobolade
csendes tag
válasz andaxin76 #1750 üzenetére
Köszi a helyesbítést. Most frissítem épp. Az unroot annyiból állt, hogy a SuperSU programban rányomok, hogy unroot, ekkor le is törli magát. Most frissül. A második frissítés leírásában láttam a készülék fogyasztásának javítására vonatkozó részt. Remélem, hogy ennyi a megoldás, és élvezhetjük a hosszabb készenléti időt.
-
-
andaxin76
aktív tag
válasz csobolade #1749 üzenetére
A twrp az nem flash hanem egy custom recovery. A folyamat ahogy a telefonra kerül,az a flash.Illetve TWRP ből is lehet felflashelni másik romot. Ha a telód csak rootolt,de nem flasheltél rá másik romot,hanem a gyári 6.0 van rajt,akkor elvileg csak 1 unroot kell,mert az eltávolítja a twrp-t is. Asszem 😃😃😃 Unrootot még sosem csináltam. Mindíg jobbak voltak a telóim custom romokkal.
-
LámaZ
addikt
válasz Bferibörs #1721 üzenetére
„a minap leejtettem”
Na, ez az!
Ami leeshet, az le is fog esni.
Amúgy megjött az az undorító gumikeret, amit itt belinkeltem régebben, de használhatatlan. Lefedi a gombokat, de ha ki is vágnám ott, nem tudom, hogy mit védene ez így.
Hajlékony (nem merev, nem bőr stb.) SZILIKON tok kellene, (amelyet GPS használatakor természetesen le kell venni, hogy ne melegedjen), de még senki nem írta, hogy lenne ilyen, még nem gyártanak.Legyen minden jó!
-
zebede
őstag
Ha valamire tényleg kiváncsiak vagytok akku idővel kapcsolatban, ki akartok deríteni valmit a fofyasztásról.
Telepítsetek már fel legalább egy GSam Battery Monitort, vagy valami hasonlót.
Ne az alap android akku statot nézegessétek, mert egyrészt nem sok mindenre jó, másrészt bugos is, pl. a wifit állandóan bekapcsoltnak mutatja akkor is ha nem aktiv.[ Szerkesztve ]
-
KoryHu
aktív tag
Én most megnéztem az akkus dolgot, 2 nap 10 óra készenlét után, 2 óra 58 perc kijelző, 2 óra telefonálás, éjszakát kivéve végig wifi on, és 26%-on van most.
Egy egész éjszaka merül 2%-3%ot, nem óránként! (két sim-mel, nem repülő módban)
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
t-shirt
veterán
Nekem ma volt 5 óra képernyő időm. Wifi vagy mobilnet szinte végig, sok netezés kb fél óra GPS és kis játék.
-
N-zsöl
csendes tag
válasz Bferibörs #1700 üzenetére
Telefonkönyvben az első bejegyzés ÉN/Sajat profil. Ezt beállítod, és ha rányomsz kiírja a nevedet, számodat, vagy amit beállítottál.
Egoistáknak, Alzheimer kórosoknak kötelező... 😂
Biztosan van egyéb funkciója is, de nem tudom mi.„How many people would be capable of inventing the wheel if it had not been invited?”
-
Bferibörs
addikt
válasz csobolade #1731 üzenetére
erre más telefon típusoknál is panaszkodnak mostanság, eddig a google cuccokra tippelnek ahogy olvastam, újra indítás, repülőmód ki be kapcsolása elvileg segít némiképp
csak példának : s7
Nekem 1 ora kijelzoidovel 1 nap alatt 70%ot merul a telefon. Fogalmam sincs, hogy mi zabalja az akksit, nincs rootolva a telefon igy nem tudom lemonitoroztatni, de az android rendszer fogyasztja az akksi 60%at minimum.
de másolhatnék nagyon sok hasonló ilyet
[ Szerkesztve ]
-
rzoli
senior tag
Az akku fogyasztásával kapcsolatban próbáljátok ki a Wakelock Detector app-ot. Elvileg megmondja melyik app tartja ébren a telefont.
Root nélkül nem tudom viszont mennyire használható, egy próbát megér
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
-
smithsys
aktív tag
válasz phoenix64 #1725 üzenetére
Nem tudom mi lehet a Ti készüléketekkel???
[Nekem tökéletes az akksi][ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
hát az elég karcsú , ennél azért szerintem többet kellene bírni-persze gondolom sok mindentől függ, térerő,képernyő fény ereje , háttérben futó alkalmazások ilyesmik
ehhez a profik kellenek sajna nem értek hozzánekem az előző MTK-s procis telefonjaim is kb. ennyit bírtak ugyan ilyen használat mellett
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz Bferibörs #1719 üzenetére
Igazad van valóban, ez az első nem használt telefonom, ezért nem jó az összehasonlítás egy magasabb minőségű készülékkel. Sajna egy nap nem túl intenzív használattal magadja
magát az akku, ez főleg a bajom: 2 óra 24 perc használattól 24% on vagyok.[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Bferibörs
addikt
válasz smithsys #1720 üzenetére
a vejem aki telefon buzi ,rákérdezett,hogy biztos jó lesz ez ? majd folytatta- az igaz,hogy vehetsz akár 5-öt egy s7 áráért ha tönkre megy nem bántam,meg ,hogy nem s7-et választottam az én felhasználási szokásaimhoz, csak zárójelben ( lenne egy pénis növelő telefonom kihasználatlanul , ami a TeleMaxnál végezhetné be pályafutását )
megjegyzem a minap leejtettem,igaz linóra kb. 1 -1,20 m magasságból, a hátlapja 3 patentje kinyílt, vissza nyomtam és semmi baja a telónak-hálálkodtam,hogy linóra esett ,soha nem ejtettem le eddig telót.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
ha 5000-es akkuval kaptam volna más telót ami tud 4G B20-at akkor lehet én is azt vettem volna meg de ilyen nincs
Biztos vannak gondok a Thorral, nem tapasztaltam eddig ,valami szuper darabot foghattam ki , igaz nem is nyomkodom napi 5-10 órát
célszerű bele olvasni pár 150-200 ezres teló topikjába és mindjárt remekel ez a készülék 40 ezerértCsak vicc volt.- de tényleg érdemes bele olvasni - sok topikot végig vagy majdnem végig olvastam mielőtt a Thort megvettem azt sem tudtam, hogy létezik. Minél többet olvastam drága kütyükről annál inkább elment a kedvem tőlük. Ezt legalább nem sajnálom annyira ha ki kell kukázni, 150-ért már foghúzósnak gondolnám.
-
Taktoj
aktív tag
Hát nekem az nincs bekapcsolva. A telefon uzemidejet továbbra is kevesselem, így mennie kell csak még az utód nincs meg, a scrollozasi akadasa is zavar, s hát a kamera része is nagyon gyengécske, a 4g n kívül visszalépésnek érzem a thl 5000 után
A könnyű magyar billentyűzetet is rosszul kezeli, s a érintő kijelölése is pontatlanabb[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
umlajos
csendes tag
válasz Bferibörs #1697 üzenetére
Sziasztok,
és ezt a Permission Controlt hogyan lehet végleg kikapcsolni?
Köszi, L
szerk: most jutott eszembe, hogy volt szó a fotózásról esti fényben. Teszek fel én is. Az éjszakai szerintem nem vészes, de este brutálisan túlmossa az algoritmus a képet, gondolom a zsizsiket szeretné leszedni de olyan "kemény" hatású lesz a kép, hogy élvezhetetlen. Esetleg másik kamera app segíthet, vagy ez hardverből be van égetve?
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Ezt a app premissiont hol kell kikapcsolni?
Valakinek meg a gyári fólia rajta van még?Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
N-zsöl
csendes tag
válasz alan wake up #1667 üzenetére
Igen, azzal képben vagyok, de egyelőre root nélküli megoldást keresek, ha másként nem megy akkor úgyis az lesz a sorsa a készüléknek amit írtál...
„How many people would be capable of inventing the wheel if it had not been invited?”
-
KoryHu
aktív tag
válasz FireKeeper #1709 üzenetére
Ez van az eustock oldalára írva, szó szerint:
"Várható beérkezés: 2016 július 13-15."Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
FireKeeper
nagyúr
azt lehet tudni eustockra mikor jön új szállítmány?
-
Bferibörs
addikt
válasz csobolade #1703 üzenetére
reggel 5:30-kor húztam le töltőről,most 68 %
tétlen 20 %
képernyő 2%1 nap 14 óra van hátra
egész nap fut a 4G és wifihotspot a telón,használom is szinte folyamatosan ezt, kijelző időt nem tudom sajna.
kb. 3x 5 perc telefon, pár perc tapicskolás lehetett max. 15.
folyamatos a viber,mesenger a telón16:30-tól a telón csak wifi fut más nem,le van téve ,éjszaka kikapcsolja magát, így bír ki 2 ill.1,5 napot.
azért nem reagálok az akksi témákra mert nem átlagos felhasználó vagyok- nem is ez volt a célom a hozzászólásommal (#1702) Bferibörs
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Az eustock.hu-n olvastam, úgy emlékszem.
Biztos nem kamuzom, én nem vagyok olyan.
Esetleg tévedek, de az sem gyakran fodul elő. Ha meg igen, akkor el kell nézni. ☺Utóirat: Megnéztem a kérdéses honlapot, és tényleg a Hsziaomiknál írja, de én interpoláltam.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
csobolade
csendes tag
válasz Bferibörs #1702 üzenetére
Tudsz küldeni vagy felrakni egy képernyőképet az akkumulátorhasználatról? Vagy egyszerűen csak megírni, hogy hány órája húztad le töltőről, azóta mennyi a kijelzőidő, mennyi kijelző fogyasztás %-a, mennyi a tétlen fogyasztás százaléka, és hány százalék most az akksi töltöttsége? Én reggel 6:00-kor húztam le töltőről, azóta 1 óra 39 perc képernyőidő mellett 13% a képernyő fogyasztása, és 11% a tétlen fogyasztás (5 óra 57 perc). Az akksi most 69%-on van.
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz csobolade #1701 üzenetére
nem tudom mi lehet a gond, nekem nem merül az akksi ,simán 2 nap , ha vidék,rosszabb térerő akkor 1,5.
éjszakára be van állítva , hogy automatice kikapcsoljon,reggel meg be - (éjjel nem vagyok kíváncsi sem hívásokra sem üzikre, e-mailekre alszom,nem hallgatózok )
-
csobolade
csendes tag
válasz Bferibörs #1697 üzenetére
Köszi! Megnéztem, érdekes módon nekem az ki volt kapcsolva, és ennek ellenére magas a "Telefon - tétlen" fogyasztása. CPU Spy nevű programmal is megnéztem, simán Deep sleep-el a telefon. A #6 hozzászólásban levő Network Location nevű appot megtaláltam, azt el is takarítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest