Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ofgm

tag

Nekem is a kezembe került ez a telefon egy hétvégére, a feladatom az volt vele, hogy egy ismerősömnek állítsam be használatra készre.
    Tapasztalat:
    Összeszerelés minősége, illeszkedések, kifejezetten a prémium kivitelt érzetét erősíti. Jól fogható a kézben, feltűnően vékonyabbnak tűnik mint azt gondolnám.
    A képernyő fényereje nem problémás, a Full-HD külön jó pontnak számít, a színek egy középkategóriás telefonhoz hasonlítva, kicsivel a felsőbb szinthez áll inkább közelebb. Nappali fényviszonyok között teljesen oda kell verni neki a fényerő szabályozó csúszkát, de mint általában az összes többi telefonnál.
    FullHD minőségű filmek tökéletesen futnak.
    Hangminőség az elfogadható kategória. Ugyanakkor, telefonáláskor és kihangosításkor is, maximális hangerőn, hiányzott még kb. 20% kakaó, itt nem kell vigyázni, hogy a mellettünk álló ember elcsípi a beszélgetésünk részleteit. Nem mondható rossznak, de alatta van az elvárhatónak.
    Fülhallgató ugyan nem jár hozzá, de én egy Panasonic fülessel próbáltam, a hangminősége egész élvezhető, jónak mondható, de itt sem fogunk megsüketülni.
    Adatátvitel teljesen rendben volt, mind mobilos és Wi-Fi vonatkozásban is.
    A gyors töltőnek adok egy plusz pontot, az akkumulátoros használat kifejezetten szépen teljesített,
    A 6GB rendszermemória valamiért nekem nem tűnik 6GB-nak, de szerintem ez az anomália a Helio P25 procinak is betudható.
    Az Android nyers 7.0 változata fut a telefonon, minden a felhasználóra van bízva, hogyan - mit akar testre szabni. Ebbe a vernee nem nagyon nyúlt bele, bár szerintük igen - hát, ha ezt akarják, akkor higgyük ezt el :)
    Fényképezés terén bőven rászorulna a szoftveres fejlesztés a telefonra, általában nem csinál rossz képeket, de túl jókat sem - zajosak és pasztell-szerűek a képek, a Sony által szállított kamera ugyanis ettől jóval többre lenne képes.
    Az ujjlenyomatolvasó számomra parasztvakítás, kipróbáltam, nem vizsgázott rosszul, de nekem többet érne az NFC megléte.
    A 2db. SIM fogadására képes, kettő sávon 4G képes, ez viszont dicséretes.
    Van értesítési LED, ami bár RGB színű, de ehhez a funkcióhoz elérhető aplikációval sem tudtam megváltoztatni a színeket a különböző értesítésekhez.
    Összességében, elmondható, nem rossz telefon, össz.vételára áfával: 66 ezer forint volt - ez a még megérte kategória, ennél többet, viszont már nem nagyon érdemes adni érte.
    Esetleg, ha a vernee hosszabb távon is tervezi a mobiltelefonok gyártását, szép teljesítmény van a hátuk mögött hiszen csak 2016-ban indult a cég. Van még bőven feladat, van még min és mit javítani, de az irány kifejezetten jó, csak maradjon meg a dinamizmus.

Új hozzászólás Aktív témák