- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ofgm
tag
Nekem is a kezembe került ez a telefon egy hétvégére, a feladatom az volt vele, hogy egy ismerősömnek állítsam be használatra készre.
Tapasztalat:
Összeszerelés minősége, illeszkedések, kifejezetten a prémium kivitelt érzetét erősíti. Jól fogható a kézben, feltűnően vékonyabbnak tűnik mint azt gondolnám.
A képernyő fényereje nem problémás, a Full-HD külön jó pontnak számít, a színek egy középkategóriás telefonhoz hasonlítva, kicsivel a felsőbb szinthez áll inkább közelebb. Nappali fényviszonyok között teljesen oda kell verni neki a fényerő szabályozó csúszkát, de mint általában az összes többi telefonnál.
FullHD minőségű filmek tökéletesen futnak.
Hangminőség az elfogadható kategória. Ugyanakkor, telefonáláskor és kihangosításkor is, maximális hangerőn, hiányzott még kb. 20% kakaó, itt nem kell vigyázni, hogy a mellettünk álló ember elcsípi a beszélgetésünk részleteit. Nem mondható rossznak, de alatta van az elvárhatónak.
Fülhallgató ugyan nem jár hozzá, de én egy Panasonic fülessel próbáltam, a hangminősége egész élvezhető, jónak mondható, de itt sem fogunk megsüketülni.
Adatátvitel teljesen rendben volt, mind mobilos és Wi-Fi vonatkozásban is.
A gyors töltőnek adok egy plusz pontot, az akkumulátoros használat kifejezetten szépen teljesített,
A 6GB rendszermemória valamiért nekem nem tűnik 6GB-nak, de szerintem ez az anomália a Helio P25 procinak is betudható.
Az Android nyers 7.0 változata fut a telefonon, minden a felhasználóra van bízva, hogyan - mit akar testre szabni. Ebbe a vernee nem nagyon nyúlt bele, bár szerintük igen - hát, ha ezt akarják, akkor higgyük ezt el
Fényképezés terén bőven rászorulna a szoftveres fejlesztés a telefonra, általában nem csinál rossz képeket, de túl jókat sem - zajosak és pasztell-szerűek a képek, a Sony által szállított kamera ugyanis ettől jóval többre lenne képes.
Az ujjlenyomatolvasó számomra parasztvakítás, kipróbáltam, nem vizsgázott rosszul, de nekem többet érne az NFC megléte.
A 2db. SIM fogadására képes, kettő sávon 4G képes, ez viszont dicséretes.
Van értesítési LED, ami bár RGB színű, de ehhez a funkcióhoz elérhető aplikációval sem tudtam megváltoztatni a színeket a különböző értesítésekhez.
Összességében, elmondható, nem rossz telefon, össz.vételára áfával: 66 ezer forint volt - ez a még megérte kategória, ennél többet, viszont már nem nagyon érdemes adni érte.
Esetleg, ha a vernee hosszabb távon is tervezi a mobiltelefonok gyártását, szép teljesítmény van a hátuk mögött hiszen csak 2016-ban indult a cég. Van még bőven feladat, van még min és mit javítani, de az irány kifejezetten jó, csak maradjon meg a dinamizmus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest