Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spect80

senior tag

válasz Fr@nkieWilde #31 üzenetére

Egyoldalról tényleg ez lenne a tökéletes teszt, másik oldaról józan paraszti ésszel végiggondolva kivitelezhetetlen.
    Gondolj bele abba, hogy mi van, ha tesztre kapott készülék szoftververziója, lokalizációja más, mint amit esetleg te vennél. Vagy náluk előjön olyan hiba, ami nálad nem, esetleg fordítva. Semmi garancia arra, hogy ami egyvalakinél hibás, az a másiknál is az lesz. Sőt ha a tesztben nem jelentkezik egy hiba, ami a usereknél meg igen, akkor meg jönne sok összeesküvés hívő, hogy biztos a tesztelőt fizetik és el akarta hallgatni a hibát, stb. Tehát még vissza is üthet. Cserébe a teszt idejét minimum duplázná egy ilyen részletes szoftverteszt. Magyarul sokkal nagyon erőforrásráfordításnak minimális pozitív hozadéka lenne, ha lenne egyáltalán.
    De ha ennyire biztosra akarsz menni, hogy mire adsz ki pénzt, akkor ott vannak a hivatalos fórumok. Én egy ideje már ezért nem használok ilyen kínai telefonokat, mert elég oda benézni, és szinte azonnal látszik, hogy melyiknél mi a típushiba.
    Pl.: nekem legutóbbi kínai egy Umi Super volt. Amikor bementem a konkrét típus fórumára a nálam tapasztalt hibák miatt, akkor láttam, hogy a legjobban pörgő és legnagyobb számú bejegyzést generáló topicok (térerő probléma, törékeny kijelző) pont ezekről szóltak.

Új hozzászólás Aktív témák