- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #31 üzenetére
Egyoldalról tényleg ez lenne a tökéletes teszt, másik oldaról józan paraszti ésszel végiggondolva kivitelezhetetlen.
Gondolj bele abba, hogy mi van, ha tesztre kapott készülék szoftververziója, lokalizációja más, mint amit esetleg te vennél. Vagy náluk előjön olyan hiba, ami nálad nem, esetleg fordítva. Semmi garancia arra, hogy ami egyvalakinél hibás, az a másiknál is az lesz. Sőt ha a tesztben nem jelentkezik egy hiba, ami a usereknél meg igen, akkor meg jönne sok összeesküvés hívő, hogy biztos a tesztelőt fizetik és el akarta hallgatni a hibát, stb. Tehát még vissza is üthet. Cserébe a teszt idejét minimum duplázná egy ilyen részletes szoftverteszt. Magyarul sokkal nagyon erőforrásráfordításnak minimális pozitív hozadéka lenne, ha lenne egyáltalán.
De ha ennyire biztosra akarsz menni, hogy mire adsz ki pénzt, akkor ott vannak a hivatalos fórumok. Én egy ideje már ezért nem használok ilyen kínai telefonokat, mert elég oda benézni, és szinte azonnal látszik, hogy melyiknél mi a típushiba.
Pl.: nekem legutóbbi kínai egy Umi Super volt. Amikor bementem a konkrét típus fórumára a nálam tapasztalt hibák miatt, akkor láttam, hogy a legjobban pörgő és legnagyobb számú bejegyzést generáló topicok (térerő probléma, törékeny kijelző) pont ezekről szóltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest