- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
vilmose33 #26 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de ha te ekégedett voltál a Vernee-vel, az nekem annyit mond hogy a te igényeid alacsonyak. Komolyan ha már ennyi pénzt kifizet az ember telefonra, legyen az a legjobb, legalábbis azon az árszinten amennyit hajlandó áldozni rá. Bár sw szinten lehet hogy javították a bugokat, azt nem tudom, de nálam egy bughalmaz volt. Viszont update ide vagy oda, a kamerája még most is hulladék, ezen az árszinten van bő en jobb. Az Eustock sem forgalmazza már őket, megunták a rengeteg reklamációt meg visszaküldött darabot.
-
forgonati
őstag
válasz
vilmose33 #17 üzenetére
Nekem Apollo Lite volt 1 hétig aztán adtam el a rákba. Még szerencse hogy nem buktam rajta. Az egész rendszer elég bugos volt, mondjuk azóta lehet hogy faragtak rajta. Kameraszoftot én is cseréltem, én Snap Camera-t használtam ami egy jó progi de ezen nem sokat tudott segíteni. A szoftver sem oldja meg ha a lencserendszer olcsó, és olyan lens flare meg kromatikus aberráció van, meg torzulás a kép szélein, hogy hanyattesek... A szenzor nem minden, lehet itt a Sony IMX-mittudoménhánnyal dobálózniuk... A lencsék is részei a kameramodulnak, plusz egy épkézláb firmware is kellene rá, nem elég csak a kameraszoftvert cserélgetni. Csak ez már ugye fejlesztéssel jár, több munka, több pénz. Erre meg már nem tellik, mert akkor nem lenne versenyképes. Kolegám Thorja is gány képeket készít, az ujjlenyomatolvasóját is szidja, el is akarja adni, azt mondja vesz egy Redmi 4-et. Meg is tudom őt érteni...
-
forgonati
őstag
Teljesen adom. A kamarája ugyanolyan retek mint az összes többi Vernee, Thor, Apollo Lite, Mars, stb. Mind hulladék, a kameraszoftver is kuka, pedig amúgy viszonylag jó szenzorokat használnak. Más gyártók ezekből a szenzorokból többet képesek kihozni. Az, hogy egy 2 éves gyártó összedobál különböző alkatrészeket, az még bőven kevés a sikerhez. Sokkal inkább egy Redmi Note 4X, az olcsóbban hoz jobb kamerát. Még akkor is inkább a Redmi, ha papíron gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged