- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Ha tudnám a nevét azt is tudnám hol árulják
Jó az, elég sima anyag, nekünk az ablak zárszerkezetében meg a sarokpántoknál is gyárilag ilyen trutyival van kikenve. Régi görgős egerek tengelyein is ilyen van.
Gépzsír nem igazán való ilyen finom szerkezetekbe.
A szilikon zsír (szilorka) meg nagyon sűrű, beáll tőle a tengely vagy kirázza magából, azt ennyi volt az értelme. -
commanDOS
senior tag
Régebben én is olajoztam a ventiket, a gyűrű előszeretettel pattan le és tűnik el a semmiben, tapasztalat
Egyébként hasonló a seeger gyűrűhöz, csak annyira pici, hogy felesleges lett volna rá még két lyukat is csinálni, úgyse szedi szét senki ugyebár
persze milyen jó a "seegerringenzange"Szóval a lényeg: ezeket a finom olajakat hamar kidolgozza magából ventilátor, érdemesebb ezt a fehér zsírt használni. (nem tudom a nevét, konyhai gépekben is van, meg finomabb cuccokban, talán szilikon alapú)
Szerintem jobban simítja a tengely egyenetlenségeit meg tovább a helyén marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest