- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croissant
aktív tag
Én meg akármennyire is szeretném, még sose sikerült oprendszert telepítenem pendrive-ról.
Sokadik hardverkonfigom, sokadik pendrive, sokadik windows verzió, és sokadik bootolható flashdrive-készítő szoftver, de sose, egyszer sem. Volt már, hogy elindult az install, de akkor se települt fel róla. Sajnos kénytelen vagyok dvd-ről telepíteni ilyesmit itthon
Mondhatni már csak emiatt van egy darab dvd-író a gépben. Na meg előfordul, hogy versenyre, fellépésre csak cd-n tudunk zenét vinni, azt sem tudom megoldani nélküle. -
Cathulhu
addikt
Mióta steam letölti a játékot, amivel játszani akarok, mióta netről nézek sorozatot, filmet, mióta rengetegen streamelik még a saját zenéiket is, azóta nem kell ODD. Flash az átlagember életében milyen szerepet játszik? Én max OSt telepítek róla és fényképeket viszek nyomtatni, évente kb 1x. Szerintem teljesen jogos az érv.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest