Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Ezek a házak nem épp nagyteljesítményű konfig alá lettek tervezve. Szerintem az való abba aminek maximum egy 300W-os táp elég. HTPC-nek, irodai gépnek való ez, egyszerűen nem tudsz lehűteni 400-500W-ot sehogy ekkora helyen. Vannak a Lian-Li-nek ITX-es házai, amibe már valami izmosabb rendszer is belefér, mondjuk abba sem raknék csúcs vga-t, esetleg külső radiátoros vízzel.
Nekem a Lian-Li-k a kedvenceim az összes márka házai közül, habár vannak jobb elrendezésűek de külsőre elmaradnak. Most pár éve már egy v-358-at használok, kissé bevizesítve: [link] [link]
-
törölt tag
Nekem bár nem ITX-hez, de volt két Lian Li házam is, egy PC-A10 és PC-A05N. Majdnem lett egy PC-C60 is (ebben például adtak a csavarokra), de akkorra már nem éreztem azt, hogy megéri a felárat ez a márka. Hagytam, hogy elcsábítson a Fractal 605 a minimál előlapjával és a fekete-fehér belsejével.
(#16) lezso6: Haha, azt is nézegettem, még mielőtt eldöntöttem volna, hogy fekvő házat veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- E-roller topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Napkollektor - csak úgy
- Nintendo Switch 2
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest