- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
eszterencs #38 üzenetére
így világos.
csak lett volna egy gondoloatom, amit már így le sem írtam. de akkor viszont igen:
tudom, hogy késő.
lehetett volna egy 3. kategória. egyéb, amibe belefér mindaz a mod, ami az első 2-be nem.
csak egy pl: valaki készít egy egeret. átalakított vasalóból.
(van még iylen öteltem...)
értelme van? nincs. modding? igen. érdekes, meghökkentő, kiállítható? igen... -
szab.tam
nagyúr
szerintem sokan azt hittük, hogy lesz bőven gép. nem azt, hogy korlátos, ezért lesz 5-5-nek hely.
(na persze, ahhoz sok jelentkező is kellene ugye.)emlékeimben él egy pár évvel ezelőtti kiállítás. ugyanígy a marczin volt.
alul valami konzolos bohócparédé ment, full hangerővel, felül meg volt néhány gép. azt hittem, lesz vagy 50 mod. ezért mentünk ki.
mit mondjak: kb. 15 perc után lefaroltunk, annyira gyér volt.
igaz, volt egy kis fekete, majdnem kocka. a 15-ből ott 10 perct töltöttem el. egy nagyon átgondolt, kis fogyasztású, már játékra is alkalmas, viszonylag halk gép.
az nagy hatással volt rám, ami a későbbi inspirációkat illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest