- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Nyugodtan hozzáírhasz bármikor, akár majd a nevezés lezárása után is. A bejegyzés azért kell, hogy valamennyire meg tudjuk ítélni, mennyire lesz szép, jó, érdekes a mod, amikor a meghívókat osztogatjuk. Megelőzve a kérdésedet, még nem tudjuk pontosan, hány gépnek lesz hely.
-
Bari
Modder
Ha megnézed az én nevezős bejegyzésemet még félig sincs kész a mod, és Jones965 blogbejegyzése sem a kész gépről készült.
Szerintem nopara.
De majd jön Rudi és elmondja a hivatalos álláspontot.Szerk:
Ezért is kell majd a nevezési határidőig és utána is frissítgetni majd a nevezős bejegyzéseket, hogy azért látszódjon mi is készül. -
Bari
Modder
Szerintem, hangsúlyozom szerintem, a jelenlegi állapotban lévő modról is írhatsz, mi a terved, mit szeretnél még rajta átalakítani, a jelenlegi állapotig hogy jutottál el, nem kell részletesen, csak nagy vonalakban, és ezzel a bejegyzéssel nevezel, a nevezés után simán csak hozzáírod az addig elkészült változásokat.
De majd az illetékesek biztos megírják jól gondolom e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest