- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_mano
csendes tag
Az AQUA is indított egy modding versenyt amit a playIT-val kötött össze, de mondjuk eléggé látszik rajta, hogy kezdetleges. Ettől független nagyon jó ötletnek tartom, hogy többen is foglalkoznak ezzel a témával.
Itt tudjátok elérni az oldalt illetve itt lehet rá nevezni, szavazni az eddig beküldött gépekre -> [link]
Sajnálom, hogy nekem nincs olyan gépem amit bárhova - akár Veletech akár AQUA - beküldhetek, de azért remélem akad itt olyan ember, akinek van erre lehetősége.
Minden sok sikert!
)
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezek szerint idén nem lesz se nevezők listája, se publikus blogok, egyszerűen csak "majdmeglátjuk"?
-
feco72
Modder
Elötte nem tudom mi van, a köv. héten cosplay expo, szóval foglalt.
-
djgeg
őstag
Persze majd kiderül, meg aki akar ott lesz, viszont az már most borítékolható, hogy kevesebben lesznek az ünnepek miatt. Diákok, Ingázók és még egy jó nagy réteg nem fog vidékre Vasárnap utazni, akit épp érdekel egy Szombati rendezvény.
Tapasztalat: jó pár céges rendezvény amit kívülállóknak szerveztünk (állandó rendezvények amik néha véletlen ünnepek előtti időpontra csúsznak) ment már így kb a levesbe 200-300 ember helyet bőven feleződött a létszám.
-
djgeg
őstag
Csak akinek nem Pesten van a családja az már nem lesz itt Szombaton.... Erre igenis oda kéne figyelni. Ünnep előtt 1 nappal nem teszünk be rendezvényt!
Nem csak a résztvevők, hanem a nézők érdeklődők száma fog még inkább megcsappanni.
Én se leszek ott pedig készültem 2 dologgal is.
Igaz még a logoutra se tettem fel, de így még sürgetve se vagyok... -
szab.tam
nagyúr
pf.
szerintem ez idáig sokaknak fel sem tűnt.
éppen most készülök egy hűtőtesztnek.
jobb oldali a képen.sikeres próba esetén a terv az volt, hogy installációs profil vázra készítek egy 2 szintes, fekvőlapos gépet.
és ilyen "bordarészletekből" behűtőzöm az egész gépet. cpu adott, 2 ram, 2 fet, nb, sb, vga.
és így egységes lett volna hűtőrendszer.
elég jól nézett volna ki.
ezt hoztam volna.de szerintem így bukta az egész.
bele sem kezdek.
még jó, hogy szóltál... -
KerA12
csendes tag
Április 19.?????
Az húsvét hétvége!Így sokan nem tudnak majd eljutni a rendezvényre! -
feco72
Modder
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
Itt-ott lehet látni, hogy valaki jelentkezett, eddig csabi_112,Andrew_31,Duliee meg én akire emlékszem. Gondolom a jelentkezési határidő után lesznek nyilvánossá téve. Amúgy kicsit én is elcsúsztam, eddig csak a külseje készül, de addigra lesz egy gyorskép a belsejéről is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
tatararpad #8 üzenetére
Ebből is látszik, hogy öregek vagyunk...
-
tatararpad
őstag
Erről a logóról valamiért a weyland-yutani jut eszembe
-
Ha lehet a tavalyi modot vinni,akkor lehet ránfelvarrom a gépemet,és neveztetem. Eredetileg teljesen új projekten dolgozom,amihez eddig csak az alapanyagokat szereztem be,viszont szűkös költségvetés miatt töbet nem tudtam rászánni egy év alatt.
A versenyen viszont nagyon szeretné ismét részt venni,így elgondolkodtatott a dolog. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
TESCO-Zsömle #3 üzenetére
Mert személyes bejegyzés, aztán csak akkor látható ha valaki közkinccsé teszi...
-
Ittnemaz
aktív tag
ötletem,alapanyagom lenne, de kitartasom időm nincs ha valaki jelentkezik és a dicsőségért megvalósítja tarsulhatunk...
-
TESCO-Zsömle
titán
Nézegettem a Logoutot, de nem találtam nevezőket...
-
haxiboy
veterán
Hajrá hajrá, egyszer ha lesz fél millió forintom én is építek valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest