- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Igy van. Se a hang, se az anyagminőség nem jó. Mondjuk nekem külsőre is kínai, pedig lehetnének jók. Erre már csak az jön rá hogy irreálisan drága. Pl ez a ratyi Crusher fejes szétszedve egy szánalom. Annyira gagyi, látni belül az ótvart. De hát az ecsethajaknak jó lesz.
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
*Mukeey*
addikt
Skullcandy az a divat gagyi netovábbja nálam.Ennyi pénzért lehet venni jó fejhallgatókat bóvli funkció nélkül.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Carlas
senior tag
Igen nekik nem kellene ilyet gyártani. Aki normális minőségi fejest akar akkor: Jabra (pl.: Move, Revo, vagy a brutális Bose QC25 riválisa a Vega ami sztem jobb is), Plantronics (itt főleg gamer pl 500, vagy hd500 stb), Shure, Akg pl. K550 elfogadható árban, Sennheiser (itt 30 alatt semmit), Bose QC25, Beyerdynamic, Grado, Audio-technica, Néhány 30e+-os Sony stb stb ez csak pár példa
[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
Carlas
senior tag
-
bwoay
nagyúr
ez nem egy gamer fejhallgató, hanem egy sima audio példány, ami nyilván nem high-end kategóriában indul. egy potméterrel lehet szabályozni a mélyek intenzitását, és mindenki belőheti annyira, amennyit el tud viselni. vagy akár kis is kapcsolhatja.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Muki94
aktív tag
Hallgattam valamilyen skullcandyt, ezzel a rezgős hülyeséggel...
Kábé két percig élveztem, hogy basszus, milyen vicces, utána pedig le kellett vennem, annyira zavart. Persze hitványul is szólt, természetesen.
Az egész Skullcandy márka bóvli... -
johnny500
tag
Tizenéves gamereknek jó lesz ez higyétek el. Nincs nagy tapasztalatom ezen a téren egy pár perc erejéig egy Steel Seeries V3 volt a fejemen. Na az is már túl sok volt. Rezgett az egész fejem. Superlux hd681 evo bőven elég a basszus nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Van egy mély orientált Sennheiser fejesem. Azon a mély akkora, hogy alapból rezeg a fülem alatta.
Ezt a megoldást nagy parasztvakitásnak tartom.
-
RetepNyaraB
veterán
Muhahahaha
Borzasztó mekkora atomvillanás kell a mai parasztnak
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
veterán
Ha már egy fejhallgató jól szól, felesleges a plusz rezgés hozzá.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
VoidXs
nagyúr
Ezt már évek óta láttuk a Roccattől, és egyáltalán nem az az élmény, amit erről olvasva vársz. Az megint más, hogy az a 20-20000 még annyi se volt, inkább 40-50 volt az alja, ami gamer fejeseken normális. Dobozhangú az összes, csak az ASUS tudott kezdeni a hangzással valamit.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest