Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Polarstar #192 üzenetére
megértem, hogy csalódtál, érthető hogy nem vagy elégedett - de azért Te is megérthetnéd, hogy az áhított telefon megtekintése akadályba ütközött. pont. neked nem volt több időd, abban az időpontban meg nem tudtak neked biztosítani egyet.
azt is értem, hogy minden forint számít, de ez a pénz legalább jótékony célokra megy.szerk.: röviden: leginkább a hozzáállásoddal, "stílusoddal", megfogalmazásoddal volt gond, ne lepődj meg a reakciókon.
-
-igu-
veterán
válasz
Polarstar #42 üzenetére
Az, hogy egy telefon menüje nem olyan felépítésű, mint ahogy más készüléken megszoktad, az feltétlenül azt jelenti, hogy kezelhetetlen? Szerintem nem. Nagyjából 3 perc alatt kitapasztalható egy BB7-es készülék menüje - mondom ezt úgy, hogy még csak az első BB-met használom.
@dr. Kind: a cikk BlackBerry-s részéból: "valamint a tablet vonalon érkezik majd a 2.0-s szoftver."
Február 21 óta kint van az OS2.0, valamit félreérthettél (vagy hülyeséget mondott Kárpáti).Egyébként a veletech.hu szerint 15:30-kor kellett volna kezdődnie egy RIM-es prezentációnak... azzal mi lett? Nem a déli sajtótájékoztatóra gondolok.
-
pzstm
titán
válasz
Polarstar #77 üzenetére
Ja! Le fogom verni rajtuk a Vele-Tech belépő kidobott árát!!!!
Nekem tervben volt, de meló miatt nem tudtam eljutni rá. Viszont, hogy ne mondd azt, hogy nekem nem számít a pénz (én ugyanis 1000Ft-ot is kifizettem volna, pláne, hogy karitatív célokra megy), ha pár képet átküldesz nekem a rendezvényről amiről esetleg nem láthatunk itt most a cikkben (bár kétlem hogy van ilyen), komolyan elutalom Neked az 500 vagy akár az 1000Ft-ot is
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Polarstar #36 üzenetére
Nekem is sikerült hozzájutni a Pureview-hoz egy kis időre.
Maga a rendszer teljesen gyors volt, net nem volt, ezért a böngészőt nem tudtam megnézni, de előtte a HTC One X-et nyomkodtam, és nem éreztem nagy különbséget a sebességben.
Akartam tesztelni, hogy mennyire lehet látni a betűket, ha belenagyítok egy max. felbontású képben, de a galériában nem tudtam ránagyítani sajnos.
Élőben sokkal jobban néz ki, mint a képeken, nem is annyira vastag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iGO Primo
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- Viccrovat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest