- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
1-1 közeli volt inkább a fogysztás, az nv kicsit előtte is jobb volt már a 7-es szériával. De az nem volt nagy különbség. Maxwell óta viszont jelentős és kézzelfogható.
Nem megijedni kell tőle vagy fikázni. Rosszak nem voltak ezek a kártyák. De jók se... mármint annyira amennyire várható lenne.
bunfi
A fogyasztás vagy elhanyagolható vagy nem. Ez egyéni preferencia és felhasználás függvénye. Én szoktam rá figyelni olyan mértékben amennyire nekem megéri.
De a lényeg soha nem ez, hanem ahogy írtad: a hőtermelés, hűtés, tápigény (és annak hőtermelése, hűtése)...Szóval a fogyasztásban van 3-4 fontosabb tényező, mint önmaga. És ezek a tényezők igencsak jelentősek szerintem az átlag számára aki.
-
sb
veterán
Azért nem szívtál, mert kb. egálban volt a két gyártó. Viszont plusszt sem kaptál sajnos amit kaphattál volna a papíron fejlettebb architektúrától.
A Maxwell óta meg azért a teljesítmény/fogyasztás mutató már erősen a zöldek felé billen, szóval azóta meg inkább negatív sajnos a kép. Továbbra is tudva, hogy elvileg fejlettebb a GCN... de hiába, ha ez nem jön ki.
De majd idén... -
bunfi
őstag
Elméletileg. Ugyanis elméletileg hosszú hosszú évek óta az AMD gyártja a technológiailag és számszerűsített teljesítményben jobb kártyákat. Milyen kár, hogy szoftveres oldalról ennek éppen az ellenkezője mutatkozott meg. Ennyi év AMD-s szívás után én már reménykedni sem merek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Légies iPhone halvány színei
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest