- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
1-1 közeli volt inkább a fogysztás, az nv kicsit előtte is jobb volt már a 7-es szériával. De az nem volt nagy különbség. Maxwell óta viszont jelentős és kézzelfogható.
Nem megijedni kell tőle vagy fikázni. Rosszak nem voltak ezek a kártyák. De jók se... mármint annyira amennyire várható lenne.
bunfi
A fogyasztás vagy elhanyagolható vagy nem. Ez egyéni preferencia és felhasználás függvénye. Én szoktam rá figyelni olyan mértékben amennyire nekem megéri.
De a lényeg soha nem ez, hanem ahogy írtad: a hőtermelés, hűtés, tápigény (és annak hőtermelése, hűtése)...Szóval a fogyasztásban van 3-4 fontosabb tényező, mint önmaga. És ezek a tényezők igencsak jelentősek szerintem az átlag számára aki.
-
sb
veterán
Azért nem szívtál, mert kb. egálban volt a két gyártó. Viszont plusszt sem kaptál sajnos amit kaphattál volna a papíron fejlettebb architektúrától.
A Maxwell óta meg azért a teljesítmény/fogyasztás mutató már erősen a zöldek felé billen, szóval azóta meg inkább negatív sajnos a kép. Továbbra is tudva, hogy elvileg fejlettebb a GCN... de hiába, ha ez nem jön ki.
De majd idén... -
bunfi
őstag
Elméletileg. Ugyanis elméletileg hosszú hosszú évek óta az AMD gyártja a technológiailag és számszerűsített teljesítményben jobb kártyákat. Milyen kár, hogy szoftveres oldalról ennek éppen az ellenkezője mutatkozott meg. Ennyi év AMD-s szívás után én már reménykedni sem merek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest