- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Felkészült a Redmi 15C
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ugyanezt gondolom én is.
Mondjuk annyival azért árnyaltabb a kép, hogy mivel a hw gyártó driver írói helyett a játékfejlesztőnek kell megtenni így teljesen máshol keletkezik a többletköltség.De szerintem ezzel sincs gond. A játékfejlesztőnek legalább annyira érdeke, hogy több hw-n is fusson a cucca mint a hw gyártónak. (ill. mivel a hw gyártónál felszabadul a korábbi költség akár támogatásra is jó lehet)
-
sb
veterán
Fordítva fogalmaznék:
Eddig SE tudták megoldani driverben, hogy jól fusson. Nekem egy 10-20%-os driver optimalizálás - ami amúgy soknak számít - lófütty ahhoz képest, hogy egy low level api-val 2-3x olyan terhelést tudsz tenni a vga-ra. Magyarul 2-3x teljesítményt kapsz.Szóval eddig ez nem ment akármennyi energiát, költséget nyomtak bele... a driverbe, játékba.
Most ha nem optimalizálnak hw szinten akkor szintén nem fog teljesen optimálisan futni a játék... de ha mégis akkor jól fog. A lehetőség legalább megvan.A játék/driver meg továbbra sem írja meg magát. Költség van vele, a kutya fáját...
Minden a bevétel/költség arányon múlik.
De ha jön egy valaki is aki mondjuk beleteszi azt a munkát és 3-4x jobban fut a játéka mint a másik fejlesztőnek akkor némi nyomás is lesz a minőség felé. -
arn
félisten
Persze, minden kartyara meg szintre kulon fognak optimalizalni.
kicsit mas befektetest kivan, mint korabban egy dx verziot tamogatni. Itt hwre optimalizalnak, nem apira, ami automatikusan elerhetove valik, ha a hw/drv tamogatja. Szelsoseges esetben pl lehet az egyes gcn verziora optimalizalt sw a masik verzion mar nem fut optimalisan.
-
katt777
félisten
Jó, akkor megkérdem sokadszorra: Az R9 M290X Tier 1 mit jelent? Mert számomra a te válaszodból is az jön le, nem a DX12 teljes használhatóságát.
nV-t akkor lehet támadni a nem teljes DX12 támogatás miatt is, miközben lazán rávágja a dobozokra a DX12 minősítést, holott mégsem adja? DX11-nél legalább nem írták oda, hogy .1 v. .2. Mekkora hátrány a Tier 2 az nV kariknak? 3 helyen is csak emulációt olvastam. Vagy ezt megoldják még a végleges DX12-ben? Overheadben mindenesetre egész szépen teljesítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest