Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Az ipart nem ez viszi előre. A Radeon R széria is úgy indult, hogy kb. átnevezett HD7000-ek voltak. De talán az Nvidiánál is voltak ilyesmik.
Amúgy érdekelne, hogy a célcsoport hány százaléka fogja valóban elővenni pár év múlva a játékot a mai vásárlók közül. Szerintem aki két év múlva játszik vele, javarészt akkor vette Winter Sale-ben...
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
djculture #27 üzenetére
A rétegjáték nem baj, sőt jó dolog, ha valaki be meri vállalni. Nem attól szar valami. A Total War sorozatot olyan mélyen nem ismerem, de ma már a komoly stratégiai játék valóban nem a legkommerszebb kategória. Nem egy Battlefield vagy Call of Duty mélység, és ilyenre szükség van.
Itt a fórumon már volt olyan észlény, aki talán a Dying Light-ot védte ezzel a jövőbelátó érveléssel, hogy jót tesz az újrajátszhatóságnak, ha évekkel később is tud grafikailag újat mutatni, ahogy fejlődnek a hardverek. Ebben van igazság, sok játék van, amit két különböző korú géppel játszottam, és az 1280*1024/medium után az 1920*1080/high mekkora élmény volt. Csak azt a játékot a második eset idején, 5€-ért veszem meg, mert nem 2000-et írunk, hogy 10-15 fps-el is játszok, mikor mára rengeteg játék van, ami fut normálisan. 2000-ben meg az volt, amit le tudtál modemmel szedni úgy, hogy az extra.hu nem törölt le egy 1,44Mb-os darabot sem belőle a tárhelyekről.
De az 2015-ben nem működik, hogy jövőbeli hardverekre fejlesztünk, mert akkor a jövőben veszek játékot. És nem csak én, de az is, aki most venné. Egyébként mi a garancia, hogy jól fog menni 2-3 év múlva? Ha ma nincs ilyen gép, min tesztelték azokat a beállításokat? Mi van, ha év végén kiderül, hogy a tökömtudja melyik élsimítás tévút volt, erőforrászabáló, és nem lehet kijavítani, és inkább nem támogatják az új driverek, videókártyák. Vagy valami füsteffektre lesz más megoldás, akkor szabhatod a jövőbelátó játékodat, amin kívül más nem is használt ilyet látványosan. -
Dilikutya
félisten
Nem értem, mire jó az, hogy még hangoztatjuk is, hogy pl. a maximális beállításokhoz való gép nem készült el. Ebből az átlaguser leszűri, amit le kell, hogy akkor egy átlagos, elterjedt konfiguráción sem fog jól menni, csak erősen butítva. És majd megveszi 5€-ért 2 év múlva, amikor már jobb gépe lesz.
Amúgy érdekelne, min tesztelik ilyenkor a legmagasabb beállításokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest