- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
cskamacska #72 üzenetére
Egy értelmesebb 1080p-t tudó telefon annyiba kerül mint egy konzol ha már itt tartunk...
Sőt tovább megyek érdekes, hogy sokan azon pörögnek, hogy milyen fail teljesítményben ez a konzolgeneráció... Aham értem és ha tudná a konzol a 4K 60FPS-t mint ami itt sokaknak egyenlő a nextgen téveszmével és a konzol ára 4x vagy 5x annyi lenne akkor az jobb lenne ?Persze pc masterrace meg minden de könyörgöm amíg a vga a gépemben kb annyiba került mint egy komplett konzol akkor miért is hasonlítsam a kettő teljesítményét egymáshoz ?
A témához visszatérve, igazából ha kicsit emelnének a streamelt képanyag bitrátáján már tejesen jó lenne ez a 720p is én kicsit ezt érzem alacsonynak local hálózat esetén lehetne magasabb ami azért egy fokkal jobb minőségű képet jelentene mint amit most tud.
-
Omli85
őstag
válasz
Menthirist #25 üzenetére
Igen egyelőre ez a bajom nekem is, hogy lokálban miért van így korlátozva.. :/
-
Omli85
őstag
válasz
Menthirist #21 üzenetére
-
Omli85
őstag
válasz
Menthirist #12 üzenetére
Hát igen kicsit ezért álok én is értetlenül így a dolgok előtt...
Remélem ez ilyen kezdeti gyengélkedés aztán kicsit faragnak rajta, mert azért igencsak kéne ide egy 1080/30 vagy 1080/60 lehetőség jobb képminőséggel. Addig eléggé felejtős, vagy ilyen vészhelyzeti megoldásnak jó.
Nálam a TV a monitor így praktikus dolog lenne ez amúgy ha elég lenne egy alt+tab nem átnyomkodni mindig a tv-t aztán meg vissza
.
Amúgy ha normális minőségbe menne ez így PC-re akkor adott esetben jobb minőségbe lehetne rögzíteni a gameplayt is PC-n keresztül, vagy ugyebár stream is jobb minőségbe mehetne szintén pc-n keresztül.
Vannak azért ebben lehetőségek csak kicsit faragni kell rajta.
(#17) meci77: Ez kb kizárt szinte biztos, hogy ilyen support nem lesz. Esetleg megoldják, hogy bt-n keresztül menjen kábel nélkül is PC-n a kontroller.
-
Omli85
őstag
Igen ez sajnos így van, mondjuk ez várható is volt.
Tegnap teszteltem és azért érzékelhetően nagy az inputlagg.
Maga az ötlet jó én örülök neki, hogy nyitnak ebbe az irányba de kell még rajta csiszolni.
Legjobb minőségben is láthatóan gyengébb a képminőség szóval egyelőre mint kezdeményezés jó bár használni így nem nagyon fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest