- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz
#45185024 #23 üzenetére
Lehet megköveztek, de a motor fejlesztés kicsit szerintem már értelmetlen. ingyenes a cry, az unreal 4, a unity, meg még több kisebb/nagyobb, egyedül mondhatni értelmetlen küzdeni ilyesmivel, nullárol meg egy csapattal is évek alatt lehet összerakni egy közepes motort. Komoly befektető kell, ha saját motort szeretne az ember. Persze az alapvető működés érdekes, de csak ha motort (is) fejlesztő cégnél dolgozik az ember, akkor érdemes komolyabban belemenni. A nagyok szerintem relatív gyorsan belepakolják, ahogy a metal is gyorsan bekerült, fél év és lehet Vulcan-os appot buildelni az engine-ekbol.
-
makkmarce
őstag
szerintem nem lesz rossz, csak nem pc lesz a cél.
hanem a kicsit lassú opengl 3.1-et váltja majd droidon.
Unityben és barmilyen más modern engine-ben egyszerüen kipipálod, hogy támogat, és kész. Nem kell ennek túl nagy feneket keríteni. Én már nagyon vártam.Találtam egy ilyet, innen látszik is mi baja volt a glnek:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=P_I8an8jXuM
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest