Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Zso2 #88 üzenetére

én inkább azt idézem, hogy: "eszem-faszom megáll!" :) ekkora ótvar optimalizálást kb 2éve láttam a cmr: dirt-nél... szidta mindenki, mint a bokrot, hogy egy neves széria megcsúfolása az ócska konzol-port miatt :S és kellett neki egy 8800gts, hogy normálisan menjen... az a kártya pedig szerintem még a mai napig is kártya... engem az bosszant igazából, hogy ilyen cégek, mint az ea, akik a pc-tulajokból gazdagodtak meg, most a pc-sekre tesznek nagy ívben, mert a konzolban több pénz van... ez kb olyan, hogy a toyota-kat és a lexus-okat ugyanaz a cég gyártja és ha elkezdenének magasról tenni a toyotákra és olyan fapadosak lennének idővel, mint a suzukik... persze toyota árban... szerintem "enyhe" felháborodást váltanának ki... ea nálam elásta magát teljesen... carbon is elég gyökér módon lett optimalizálva, aztán a pro street se ütötte meg (nálam) a mércét :S komolyan, az utolsó jó játékuk az a mw volt... underground-okban nem tetszett ez a: "pakoljunk minden idiótaságot a kocsira meg neont alá" hülyeség :S de az előtte levő részek a hp2-ig szerintem nagyon jók voltak... és mindig adtak valami plusz-t... azóta meg semmi :S jah, a másik játék meg a tdu volt... grafikailag az sem ad annyit, amekkora a gépigénye :S és ide lehetne venni a listára egyébként még több tucat másik játékot, ahol az optimalizálás elmaradt :S

Új hozzászólás Aktív témák