- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én is ezt gondolom. A VGA-piacnak lőttek, és a platformon kívül nem érték a termék. Ezt az is bizonyítja, hogy az NV is csinálja a saját platformját Tegra néven.
Az R600-ban igazad van. Túl sok jelentőséget tulajdonítottam egy új fícsőrnek (geometry shader). Ez nem lett normálisan kihasználva. Nyilván az a faktor hiányzott, hogy a fejlesztők hozzányúlnak-e, ha a piac legelterjedtebb terméke szar benne. Nyilván ez egy fontos szempont.
(#97) Ottoka: Aha ... ahhoz képest van aki nem így látja. Talán ez sem lehet véletlen.
Mondjuk az, hogy te így látod, az biztos nem véletlen. A fórum trolljától ez kötelező szempont. Ezen még erősít a fájdalom, hogy az AMD gyártja a leggyorsabb grafikus kártyát.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én csak egy linket kértem, az IGP-s NV x86-os prociról.
Persze a Radeonok eladásai is megcsappannak jövőre. Főleg, ha a Sandy tényleg lekapcsol (ami még nem biztos). Akkor az egyetlen út a külső VGA, amerre az NV megy. A platformon kívül semmi sem lesz értékes.
A PC-n az Intel és az AMD tud versenyezni platformmal (a VIA inkább a beágyazott piacokon érdekelt). Az NV átnyergel az ARM-ra. Itt majd okos PR-rel alávágnak a PC-nek, ahogy azt már el is kezdték. [link], [link]
Gyakorlatilag a terv, hogy átrakják a GeForce birodalmat egy másik platformra, ahol nem függ a fejlesztésük eladhatósága az Inteltől.A PC-s játékok témaköre érdekes. Szerintem ez inkább átalakulóban van. Sokan mondják, hogy a PC játék szempontból halott, de vannak olyanok, akik másképp látják. Az MMO-kban és a farmolásban hatalmas pénz van. Ráadásul a böngészők is okosodnak: HTML5, WebGL támogatás. A Valve is jól látja. Technikailag nem az fog számítani, hogy milyen jól néz ki a programod, hanem az, hogy mennyire okosan használod ki az internet lehetőségeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Napirajz könyv
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest