Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Vacsi új architektúránál nem szabad az első tesztből messze menő következtetéseket levonni.
Ez az első VGA hosszú évek óta ami már nem R600 alapokon nyugszik. Azt mondom minimum 10%-al gyorsulni fog minimum. Egyébként amit én néztem eddig teszteket inkább a 6970 erősebb, néhol a GTX580-at is lekörözi. -
MZsoltee
veterán
Én a külföldi árakat néztem, 270font vs 300 font az elején főleg itthon drágább, akinek annyi esze van hogy karácsony előtt vesz meg egy frissen megjelent terméket az fizessen rá +20%-ot...
Szvsz egy 10%al olcsóbban lehet majd kapni a 6970-et az 570-esnél, ha megtelnek szépen a raktárak és vége lesz a karácsonyi őrületnek...
6890 280 főleg ha vége a megjelenési hercehurcának
570 300-310font -
Oliverda
titán
Ő biztos az EU-n kívülről rendelt. Az EU-n belül nincs se vám se áfa.
Sőt én úgy tudom, hogy amennyiben van EU-s adószámod akkor az EU-s külföldi kereskedő még az országában honos áfát sem fizettetheti ki veled. Ergo nettó áron kapod meg a cuccot. Nyilván ha itthon el akarod adni akkor már rájön a hazai áfa. Számomra ezért "érdekes" kissé, hogy itthon mitől magasabb ennyivel az ilyenek ára...? Persze ez utóbbi csak költői kérdés volt.
-
Oliverda
titán
-
tzsolesz
nagyúr
Just Cause 2, 1.5 hónapig parkolt az SSD-n, mire jött egy normális driver
Ezek szerint a Geforce még mindig szarabbul áll a több kártyás rendszerek kapcsán mint a Radeon.
De nézd: a legelső driverrel is szépen skálázódik már a CF minden játékban. Ez mintha eddig nem lett volna jellemző radeonéknál. Ez már egy jó jel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest