- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Ez így nem pontos, és azért voltak is változások, persze olyan is volt, hogy nem nagyon.
Esetenként újításokat is hoztak, az "új" kártyák, az más kérdés, hogy tömegesen nem terjedtek el ezek, illetve, hogy némelyik "fejlesztésnek" szerintem már semmi értelme.(#127) Ribi
Ez a szekvencia sem helytálló.
Bár igaz, hogy ez nem befolyásolja az eddig történteket.
-
antikomcsi
veterán
-
antikomcsi
veterán
Azért nem mindenki fúj az nv-re csak az elvakult mániákusok. És közel sem neveztek át annyiszor, mint hisszük, csupán kilencvenötezer hír jelent meg ugyan arról, több esetben is.
Egyébként van abban ráció amit mondanak az "átnevezésről" mégha nem is lehet ezt teljes mértékben csupán ennek nevezni.
Gyakorlatilag a gyártástechnologiának hála, levitéék a 4870-et 40 nanora és lett 5770, ha megnézed újra a gpu felépítését, mert már biztos láttad párszor és összeveted az rv770/790-el, láthatod, hogy szinte ugyan azt kapod. És a 40 nanonak hála két rv770-et bele lehet zsúfolni egy magba is, és máris lesz egy 5870-ed.
Ha így nézed, teljesen logikus, és érthető, ha egyesek átnevezésről beszélnek. És ezért is van, hogy a teljesítmények is kisértetiesen ugyan azok.
Másrészt meg vagyok róla győződve, ha ezt az nv csinálná, akkor mindenki fel lenne háborogva, és a bitóra kivánná a szemét csalókat.
-
antikomcsi
veterán
Ez helytálló, én csak azért írtam idézőjelbe, mert végűlis nem selejt, csak másra lesz jó.
(#99) Gyuri27
Persze, emelkedett a 240-es, de az az árfolyamoknak "köszönhető", legalábbis én nem halottam arról, hogy maga a gyártó vitte volna fel az árát.
Ez így igazságos, ha már itt szívunk ebben a kúva országban, legalább mi vásárolhassunk a legdrágábban mindent.
(Remélem az irónia oktatásakor senki nem hiányzott.)
-
antikomcsi
veterán
A proci nem vészes szerintem, de annak az árát nem is emelték, és szépen lement itthon is 60K-ról 40K-ra a 965BE, ennél erősebb/drágább proci, pedig egy játékos gépbe teljesen felesleges. Én legalábbis nem ajánlanék egy családnak sem i7-et.
A memória no comment, mert arról a véleményem nem szalonképes.
-
antikomcsi
veterán
Bocsánat, hogy bele szólok, nem vitázni akarok, de bizony az AMD maga emelte az árát, mert tul olcsó kezdő árat szabtak meg, és mivel a tsmc-nél hadilábon állt a gyártás, kereslet meg volt, bizony felnyomták az árát jópár dolcsival. Ezért emelkedett itthon is az árfolyamváltozástól jobban az ára.
Az egy dolog, hogy nekünk (jópár magyar) nem ér ennyit meg a kártya, de míg a világban el tudják adni emelt áron, addig érthető üzleti lépésnek lehet mondani.
-
antikomcsi
veterán
Most akkor honnan vannak az infók?
Előző hírben, még 297 dollár induló árral lett beharangozva, mostmeg 250 dollár alatti árról szól a fáma.
Persze, az AMD letiltott bizonyos részeket, mert olyan árbarát és segítőkész a felhasználó felé. Itt véletlen sem arról van szó, hogy azok a részek nem is működnek rendesen ugye? Esetleg mostanra jött össze annyi selejt, hogy megérje útnak indítani egy új kártya formájában.
Ez a dx11 hype, meg már túl unalmas, jelen pillanatban még semmi értelme. Azt hittem van, de az AvP bebizonyította, hogy tévedtem. Talán ha jön majd egy-két "normális" játék végre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest