- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
A telefon töltőáramkörét firmware vezérli. Jön egy frissítés ami arról szól, hogy a fw tiltsa a töltést, és kész is. Az hogy "kikapcsolva" töltöd, az csak annyi, hogy az op.rendszer nem indul el. Ettől függetlenül a telefon nincs teljesen kikapcsolt állapotban olyankor.
Kikerülni (amit a többséggel egyetértve én sem támogatok, veszélyes játék) úgy lehetne legegyszerűbben, ha a kivett akksit más eszközzel, pl. töltődokkal töltesz. Mondjuk N7-hez még nem láttam ilyet, de lehet van. Vagy -ismerve kicsikinai boltok kreativitását- hamarosan lesz 😀
Talán hatásosabb lenne egy olyan frissítés, ami magát az op.rendszer indulást tiltja le, valamint az adb és társain keresztüli elérést (pc downgrade vagy külsős ROM telepítés elkerülésére). -
kelly416
veterán
A PS3 kontrollerét mindig telefontöltőre dugva töltöttem, mert miután nem játszottam, nem tartottam bekapcsolva a PS-t csak ezért. Jött egy frissítés, azóta csak PS-re dugva lehet a kontrollereket tölteni. Eléggé parasztos módja annak, hogy sarkalljon a váltásra PS4-re, mert annak a kontrollerét továbbra is lehet bárhonnan tölteni.
Ha egy bugyuta kontrollerrel el tudják játszani, hogy ne vegyen fel áramot, akkor egy okos telefonnal miért gondolod, hogy nem menne?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest