- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
válasz
#40359168 #116 üzenetére
Azt hiszem félreérthető voltam ezek szerint.Én biztosan nem tartanám meg a telefont.Már csak azért sem,mert nem megbízható.Ilyen szempontból nekem tők mindegy miben nyílvánul meg a gond,ha nem jó,nem hozza azt amit igérnek/várok tőle ennek fényében,mindent kicseréltetek lehetőség szerint.
Amire reagáltam az az volt,hogy balesetek sokmindennel előfordulnak,akár széria szinten megtalálható hibákból is.Ugyanakkor ez a közveszélyes dolog kicsit szerintem túl van lihegve.Ami nem jelenti azt,hogy nem lehet potenciális veszélyforrás.Elfogadhatónak tartom a linkelt repülőtársaság magatartását is.Adott esetben a kockázatok minél szélesebb kiszűrése,csökkentése teljes mértékben támogatható.
Viszont ezzel szemben ott vannak az egyénekre lebontható saját érdekek,amire a magántulajdon védelmével utaltam.Elég ronda jövőkép,hogy egy gyártó így "tönkreteheti" a készülékedet távolról...Nem a visszahívással van bajom,hanem ezzel a ténnyel.És ezt akkor is tartom,ha ebben az esetben indokolt is lehet.Maga az elv ami számomra problémás.Értem,hogy néháy "csakazésemajmegmutatom" emberke miatt szükségesnek érzik,de ugyanakkor rávilágít arra,hogy ezek a cégek abszolút nincsenek tekintettel az emberek jogaira ilyen téren.Szarnak az intim szférádra,a magán vagyonra,ha az érdekeik úgy kívánják.Márpedig fogyasztói társadalom lévén úgy kívánják.Vásárolj,vásárolj,vásárolj...A profit a lényeg,szinte bármi áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest