Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomcat78

őstag

válasz #40359168 #116 üzenetére

Azt hiszem félreérthető voltam ezek szerint.Én biztosan nem tartanám meg a telefont.Már csak azért sem,mert nem megbízható.Ilyen szempontból nekem tők mindegy miben nyílvánul meg a gond,ha nem jó,nem hozza azt amit igérnek/várok tőle ennek fényében,mindent kicseréltetek lehetőség szerint.
    Amire reagáltam az az volt,hogy balesetek sokmindennel előfordulnak,akár széria szinten megtalálható hibákból is.Ugyanakkor ez a közveszélyes dolog kicsit szerintem túl van lihegve.Ami nem jelenti azt,hogy nem lehet potenciális veszélyforrás.Elfogadhatónak tartom a linkelt repülőtársaság magatartását is.Adott esetben a kockázatok minél szélesebb kiszűrése,csökkentése teljes mértékben támogatható.
    Viszont ezzel szemben ott vannak az egyénekre lebontható saját érdekek,amire a magántulajdon védelmével utaltam.Elég ronda jövőkép,hogy egy gyártó így "tönkreteheti" a készülékedet távolról...Nem a visszahívással van bajom,hanem ezzel a ténnyel.És ezt akkor is tartom,ha ebben az esetben indokolt is lehet.Maga az elv ami számomra problémás.Értem,hogy néháy "csakazésemajmegmutatom" emberke miatt szükségesnek érzik,de ugyanakkor rávilágít arra,hogy ezek a cégek abszolút nincsenek tekintettel az emberek jogaira ilyen téren.Szarnak az intim szférádra,a magán vagyonra,ha az érdekeik úgy kívánják.Márpedig fogyasztói társadalom lévén úgy kívánják.Vásárolj,vásárolj,vásárolj...A profit a lényeg,szinte bármi áron.

• tomcat78

őstag

válasz #40359168 #114 üzenetére

Tudom :DDD
    De amúgy viccet félretéve,volt már olyan a történelemben.

Új hozzászólás Aktív témák