Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ithomas

őstag

válasz Stunts666 #61 üzenetére

Nem. Pont az olyan retartdált idiótákat kéne begyűjteni, akik a visszahívás ellenére trükköznek mókolnak és továbbhasználják a telefont.
    Képzelj el egy végtelenül egyszerű, és simán előfordulható szituációt.
    IQ Józsi felrakja töltőre a telefont, de eszébe jut, hogy le kellene menni a kis ABC-be sörért.
    Ott hagyja, mivel alig van benne nafta, és mire hazaér kigyullad a lakás, és több szomszédjának is kárt okoz, ember életeteket veszélyeztet.
    Eloltják a tüzet, súlyos anyagi kár stb.
    Mit fog mondani IQ Józsi?
    1. Az én hibám, a visszahívás ellenére anyagi kárt okoztam, emberéletet veszélyeztettem, feleslősség biztosításom nincs, minden ezzel kapcsolatos kárt vállalok és kifizetek, az összes anyagi és személyi kárért vállalom a feleslőséget, és megkérdezi hol a bilincs.

2. Semmilyen felelőséget nem vállal, megissza a sörét, és bepereli a gyártót.

Kifizetted? Kit érdekel? Visszakapod az árát.
    Egy vállalat viccből nem hív vissza termékeket, és nem vállal be több millió eurós, és nem utolsó sorban presztizs veszteséget, csak úgy poénból.mert fel van fújva.

Mert engem ez úgysem érint..meg csak a hülye amerikaiaknál mert ők a macskát is mikróban szárítják, meg majd felrakok főzött ROM-ot oszt' jól túl járok az eszükön, mer' az enyém az úgysem hibás...mer'...mer ez az enyém.

Szánalmas.

Új hozzászólás Aktív témák