- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropopi
aktív tag
Valaki tud valamit az MSI sorsolásáról, amire a Veletech-en lehetett regisztrálni? Facebook oldalukon nem hajlandóak válaszolni semmi ilyen témájú kérdésre már jó ideje, ami elég csúnya dolog. Teljsen olyan érzése van az embernek, hogy egy jó nagy át... volt az egész.
-
Dany007
veterán
Lesz valami live! közvetítés valaki részéről?
-
eladogeppc
veterán
Remélem reggel nem lesz nagy sor. Mikor érdemes kiérkezni ?
9.30 körül, vagy 10 körül ? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
BomiBoogie #33 üzenetére
kiteszem a nevcetlimet, ha bokszolni akarsz velem
viccet felreteve ez olyan mint a politika nalam, attol hogy X vagy Y parti vagy, attol nem utallak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #31 üzenetére
Látom, már megy a melegítés a személyes találkozókra!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #29 üzenetére
Ettől még külön eszköz marad.
-
válasz
Mr.Csizmás #27 üzenetére
cipeljen egy külön eszközt az akinek erre van energiája és fanatikus. Ez mindig kéznél van. Fogjátok már ezt a részét fel.
-
Dany007
veterán
válasz
Kolondrum #16 üzenetére
Ja, így már emlékszem.
Hát szerintem 1000 millió dolog van amiért még érdemes volt / lenne kimenni.
Mondjuk még nem néztem most milyen cuccok lesznek kint, de ha már egy HTC one kint van, már érdemes.Meg úgy az egész... Modding, tuning, előadások... Bogék..
Persze ha valakikkel megtudnánk osztozni a benzinen már jó lenne a dolog. 10.000 a benzin oda-vissza plusz 3000 az autópálya matrica. Ha hárman lennének még rajtam kívül akkor az már frankó lenne.
Veszprémből indulnánk -> Várpalota -> Fehérvár stb... Persze azért komplett 8 órát nem maradnék ott, de meglehetne beszélni egy fix időpontot, hogy mondjuk 4-kor indulunk vissza azt kész.
Na mindegy, ez a rész nem is neked szól, sorry. -
dragonfx
veterán
ingyenes belépőt nem lehet nyerni?
-
Egyszer már pórul jártam.
Többet nem.
-
Dany007
veterán
válasz
BomiBoogie #8 üzenetére
Megértenék nálam is.
De az út ~ min 10k lenne. Én ennyit most nem költhetek saját szórakozásra. Ezért meglátjuk családi kirándulásként milyen lenne. Amíg az ember egyedülálló gyerektelen, addig könnyebb az ilyet is megoldani
-
Chello
tag
Megdumáltam haverral és már megyünk is.
Nyitásra, mert nem tudom mi mikor lesz.
Azt tudni kell, hogy én pl. nem voltam még és ha többe kerülne most pl. nem tudnék menni.
Így is kitalálta, hogy vonattal menjünk ami szintén pénz mint a kaja.Mi az a 4 ??
-
eladogeppc
veterán
Alig várom már. Párom szerintem nem annyira. Már látja a költekezést
-
SzlobiG
félisten
Ott leszek.
-
eladogeppc
veterán
Regisztálni kell ? Vagy csak menni kell ?
-
Dany007
veterán
Mocskosul el kéne menni, de mocskosul Budapesten van.
De családi kirándulásként felvetem az ötletet otthon... hátha. : )
-
Mister_X
nagyúr
Már várom, szerencsémre egy fillért sem kell vinnem magammal
-
Wa2x_
veterán
Igyekszem odaérni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest