- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz #16820480 #20 üzenetére
Egy alap BB 40-50k Ennyiért normális dorid nincs. W7 ről pedig ne is beszéljünk. Mondjuk winfossal eleget szenvedek napközben, hogy még a zsebemben is lapuljon egy na azt már nem. tőlem lehet baromi jó is, de elegem van munka idő után nem akarom többet látni a winfos logót.
Mikor meglett a droid azt hittem jó lesz frankó lesz. Egyedül a játékok amik jók rajta.
Emilek jönnek mennek valóban nincs vele sok probléma.BB -n a kontaktok és a naptár nekem goole sync -el megy nincs vele bajom.
Ébresztőt nem használtam még
Zenét sem fogok hallgatni telefonon, mert az meríti rendesen. Ha zene akkor valami külön lejátszó aztán csókolom.Nekem telefon kell, sms és mail (emiatt qwery), és üzemidő a többi nem érdekel.
BB -n ez mind megvan.
Amellett BB -n a hangminőség is fényévekkel jobb, stabilabban tartja a hálózatot is, wifi -t is ide értve. Ilyen árért mondjuk ajándék, még akkor is ha mai szemmel keveset tud de azt pedig jól.Amellett ha Droidos telót akar az ember akkor vagy készüljön fel a lassulásokra, vagy lehet hekkelni a telefon különböző romokkal kernelekkel, hogy használható legyen. Tudom a felső kategóriás lapátok már gyorsak, csak progit ne tegyen az ember fel mert akkor kakukk a sebességnek. Amekkora várakozással kezdtem droidozni akkora a pofára esés.
-
fendre
tag
válasz #16820480 #20 üzenetére
Nem szedem szét a kommentedet részletesen, de te egy kb 2-3 évvel ezelőtti OS-t jellemeztél. Az OS7 és az új telefonok teljesítménye mellett ezek finoman szólva nem igazak manapság.
mod: ehhez nézzünk meg egy 2-3 évvel ezelőtti androidot / winmobile-t Azért akkoriban az androidnak is voltak hangsúlyos gyengeségei. Tény, hogy azóta sok minden változott és a fragmentáltságon kívül erős vason nem igazán érheti kritika, de a mostani bb-k simán felveszik a versenyt velük, csak éppen árban erősebbek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!