Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

válasz #16820480 #20 üzenetére

Egy alap BB 40-50k Ennyiért normális dorid nincs. W7 ről pedig ne is beszéljünk. Mondjuk winfossal eleget szenvedek napközben, hogy még a zsebemben is lapuljon egy na azt már nem. tőlem lehet baromi jó is, de elegem van munka idő után nem akarom többet látni a winfos logót. :(((
    Mikor meglett a droid azt hittem jó lesz frankó lesz. Egyedül a játékok amik jók rajta.
    Emilek jönnek mennek valóban nincs vele sok probléma.

BB -n a kontaktok és a naptár nekem goole sync -el megy nincs vele bajom.
    Ébresztőt nem használtam még :DDD
    Zenét sem fogok hallgatni telefonon, mert az meríti rendesen. Ha zene akkor valami külön lejátszó aztán csókolom.

Nekem telefon kell, sms és mail (emiatt qwery), és üzemidő a többi nem érdekel.
    BB -n ez mind megvan.
    Amellett BB -n a hangminőség is fényévekkel jobb, stabilabban tartja a hálózatot is, wifi -t is ide értve. Ilyen árért mondjuk ajándék, még akkor is ha mai szemmel keveset tud de azt pedig jól.

Amellett ha Droidos telót akar az ember akkor vagy készüljön fel a lassulásokra, vagy lehet hekkelni a telefon különböző romokkal kernelekkel, hogy használható legyen. Tudom a felső kategóriás lapátok már gyorsak, csak progit ne tegyen az ember fel mert akkor kakukk a sebességnek. Amekkora várakozással kezdtem droidozni akkora a pofára esés.

• fendre

tag

válasz #16820480 #20 üzenetére

Nem szedem szét a kommentedet részletesen, de te egy kb 2-3 évvel ezelőtti OS-t jellemeztél. Az OS7 és az új telefonok teljesítménye mellett ezek finoman szólva nem igazak manapság.
    mod: ehhez nézzünk meg egy 2-3 évvel ezelőtti androidot / winmobile-t ;] Azért akkoriban az androidnak is voltak hangsúlyos gyengeségei. Tény, hogy azóta sok minden változott és a fragmentáltságon kívül erős vason nem igazán érheti kritika, de a mostani bb-k simán felveszik a versenyt velük, csak éppen árban erősebbek.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák