Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Fent leírták hogy a 3.5-ös csatlakozó nélkül is lehet élni,
sok minden nélkül lehet élni...
plusz, hogy a w füles felső részében van az kevés.
nagyon jó, ha a készüléken is van 3.5 sok helyzetben jött már jólKártya pedig csak akkor rossz, ha az ember gyakran cserél telefon márkát.
ez is elég indok lenne, de pl az árakat is figyelve már nem mindegy a dolog...(plusz több dologba is jó, nem csak sony termékekbe, szorult helyzetekben egy sd méretre való alakítással szintén jól jön, és azért nem 200ft a különbség ahogy írják)a szabványos mini vagy mikro usb hiányát elütni azzal, hogy kapunk kábelt, meg szimplán hülyeség szerintem.
mind-mind apró probléma ami a SE kapcsán felmerül, csak együtt már sok(k)
hozzáteszem ezt mint objektív véleményként írom. én el lennék valahogy ezek nélkül, nekem más a bajom.ez a sok apró kellemetlenség csak olaj a tűzre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gombászkönyvek egyben
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest