- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
"És egyáltalán nem ártana a "csak klikkelgetni kell" hozzáállás helyett a "talán értem is, mi történik" irányban mozdulni, így 2014-ben."
elhanyagolható azoknak a száma, akiket érdekel. a többiek használni akarják, minél egyszerűbben. engem sem érdekel, hogy a plazma TV hogyan készül, filmezni akarok.
-
anulu
félisten
már bocs, de ??? X2 4400+ -ról beszéltem. amit anno sok-sok havi részletre vett cuccokból pakoltam össze. nem nevezném "fene nagy jólétnek".
az atomos cuccokról meg a kezdetektől lehet tudni, hogy valahol a "semmire sem használható", "ipari hulladék" illetve "pénzkidobás" háromszögben helyezkednek el.
-
anulu
félisten
a BIOS-os részig olvastam. tökéletes ez a cikk arra, hogy akinek fogalma sincs az egészről, annak "taktikai atombombát" adjon a kezébe, és úgy hazavágja az egészet, hogy órákig kell küzeni utána a döntetlenért.
a 9-10 éves gépet meg vagy ki kell dobni, vagy mehet minimál torrent servernek. nem fogadom el, hogy azon a gépen, amin egy xp köhög (p2, 128mb ram, 256-tól használható, 1 gigánál meg kb hozzá nem értés a használhatatlanságig teleszemetelni), azon bármilyen újabb rendszer full user ui-val menni fog (a console only 3mb-os linuxokat hagyjuk).
anyám gépe 7 éves. athlon 64 x4400, 2 giga rammal, w7-el. és tökéletes. és nem egy horror áru kategória.
lehet velem nem egyet érteni, de szerintem azok a gépek, amig a cikk "célcsoportját" képezik, azoknak már a veszélyes hulladék telepen van a helyük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest