- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
De, a medibuntusoknál írta, csak így az egész leállt illetve el sem kezdődött a frissítés. Mindegy is, mert aztán a Petra változatot felraktam, mert gyorsan kellett egy működő, nem az én gépemen teljesít szolgálatot. A lényeg, hogy az rendesen frissült. Tudom, hogy ez csak júliusig jó, de a haverom régi gépe ezzel tud csak elfogadható sebességet produkálni. Ismerkedni jó lesz a 16, ha bevállik, akkor a 17-es végleges, stabil verzióját teszem fel neki, már, ha addigra elkészül. Ha nem nyeri el a tetszését, akkor kukázva lesz a régi gép és jöhet egy újabb, ami már viszi a Windows 7-et normálisan.
-
joelke HU
őstag
Hali. Gondom volna, felraktam a mayat, de nem akar frissülni a rendszer. Hiányoznak a tárolók azt írja. Most mi ilyenkor a teendő? Tegyem újra a petrával?
-
joelke HU
őstag
Nem Mint, de hátha... ha már a nagy topicba nem jött válasz...
[link] -
joelke HU
őstag
Hali. Valakinek erre ötlete?
-
joelke HU
őstag
Szépnek szép. Csak lassú a netbookomon, darabosak az animációk. A haverom nagy gépén meg nincs vele net, de semmilyen. Marad a Manjaro neki. Az én pici netbokomon meg nem lesz linux sajna. A cinnamon szaggat, darabos, a kisebb xfce változatoknál meg teljes képernyőn videóknál csak hang van a kép meg áll. Linux mintnél, Manjaro-n, Xubuntu-n is. Próbáltam lxde-vel is, nevezetesen Lubuntu, de ott is ez van. Pedig codekek vannak, azt mégsem jó. Fáj szívem miatta, mert a Xubuntu meg a Manjaro netbook változata kifejezetten tetszik. Meg gyorsak is, szárnyal vele a kis gép.
-
joelke HU
őstag
Ha nincs setupja, akkor nem telepítem :-P Gondolom driver baja lehet, mert Windows 8.1 Pro -val minden hiba nélkül muzsikál. Vezetékes meg a wifis net is.
Bocsi, elfelejtettem a szerkesztés gombra nyomni, az előzőhöz kellett volna írni, folytatásban.
Pfff... ilyennel még nem találkoztam. msivel igen, de olyannal nem, hogy nem engedte futni a Windows. De gondolom azt az ízét kell elindítani, amit a linuxban terminálnak hívtok, talán futtatás a neve, de nem vagyok benne biztos, csak ritkán használtam.
-
-
joelke HU
őstag
válasz
CPT.Pirk #975 üzenetére
Meg is válaszoltad kb. Magyarul nem igazán van róla infó. Meg az Ubuntu gyermekeinek barátságosabb a szoftverközpontja, mint a Manjaro-é. Meg ahogy mondtad ez inkább professzionális linuxozóknak való nem pedig kezdőknek. Egyébként haverom is inkább az elemantery os felé hajlik, de sem a vezetékes sem a wifis net nem megy vele. Nem tudjuk hogyan telepíthetnénk drivert rá. Broadcomos a wifi a honlapjukról leszedtem a linuxos drivert gz.tar-ba volt csomagolva, asszem, de ami benne van azzal nem tudok mit kezdeni. A Windows-nál megszoktam a setup.exe fájlt klikk rá azt next, next és kész, de itt semmi ilyen. A szoftverközpontból lenne a legkényelmesebb, de vezetékes net nélkül az se megy. Szóval így lett Manjaro, mert az látja a vezetékest, a wifis drivert meg leszedtem a szoftverközpontból.
-
joelke HU
őstag
Igen, a haverom új notebookján is ez volt. Bebootolt visszaszámolt majd a pendrive csak villogott villogott, de a képernyőn semmi csak a feketeség. Végül feltettem neki a Manjaro-t az legalább jó és annak is van cinnamon felülete sőt talán szebb is, csakhát nem Ubuntu az alapja sajnos.
-
joelke HU
őstag
Hali. Engem az Ubuntuval kapcsolatban érdekelne az, hogy az ablak sarkában megjelenő gombok, a kis és nagyméretező meg a bezárásra gondolok, hogy azt át lehet tenni valahogyan a baloldalról a jobbra, mert ez olyan furcsa nekem így Windows után. Köszi a választ előre is.
-
joelke HU
őstag
Hali. Az egyik haverom most vett magának egy Lenovo laptopot. Próbáltuk felrakni a mintet, elementy os-t, de egyik sem látja a wifit, sőt még a lant sem, pedig Windows 8-cal gond nélkül megy a vezetékes meg a wifis net is. Egyedül a kubuntun megy a wifi, de a lant hiába dugja be nem látja az se. Broadcomos wifi van a cuccban, gondolom ez lehet a gond, de kezdő Linuxosként nem tudom mit lehetne vele kezdeni. Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux haladóknak
- Analóg fényképezés
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest