- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
válasz
petipetya #16 üzenetére
Ubuntu Unityt nagyon nem ajánlom egy XPhez szokott embernek. Fél óra múlva a haját fogja tépni és egy életre megutálja a linuxot. Amint megjelent ez az új kinézet kb 1 órára rá dobtam a kukába az Ubuntut pedig nem mondanám azt hogy nehezen tudok hozzászokni az új dolgokhoz de a Unitynek sikerült elérnie hogy idegbajt kaptam tőle.
adamka16: Már bocsánat, de bilibe lóg a kezed
ez nem fog semmin se változtatni.
-
DaveJr
őstag
Ötletes a cikk és hasznos. Viszont én az elején mindenképpen kiemelném azt, hogy mielőtt bárki váltana, nézzen utána, hogy azok közül a programok közül amiket használ mikből van Linux verzió vagy mikkel lehet kiváltani. Emellett még azt is kiemelném, hogy bizonyos esetekben az alternatív programok okozhatnak inkompatibilitási problémákat a régi windows-os fájloknál. Pl az OpenOffice nem 100%osan kezeli az Office-szal létrehozott doksikat. Egy ilyen dolog pl problémát okozhat egy olyan gépen ahol mondjuk fontos dokumentumok szerkesztése is cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest