- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
potyautas #89 üzenetére
Igen, elcsesztek, bebukott az orszag legvedelme.
" Az irányított robbantás is eléggé kézenfekvő, hiszen ilyen gyorsan ilyen alapossággal nem dőlhetett össze a két torony."
Linkelj nekem CSAK egy olyan iranyitott robbantast, ahol random vannak elhelyezve a bombak, random sorrendbe robbannak es felulrol kezdodik a detonacio.
"Az se lehet véletlen, hogy lényegesen kevesebben voltak a házban, mint szoktak. Talán a terroristák akarták minimalizálni az áldozatok számát?"
Ha a botranyra mennek, akkor miert akarjak par ezerrel megcsokkenteni az aldozatok szamat? Azt hittem arra ment a jatek, hogy minnel jobban megbotrankoztassak a nepet, hogy mehessen a haboru. Egyebkent 8 es 9 kozott az epuletekben levo emberek szama total normal volt, mindig ennyi /volt/. Mint ahogy a repulokon is /nem egyszer utaztam mar szeptember-oktoberben hatalmas utasszalliton, amin kb egy busznyin ultunk.
-
Kidus
őstag
válasz
potyautas #87 üzenetére
Hat megneztem, de ( ne haragudj elore is ) ilyen idiota kerdeseket, amiket nagy tudalekosan feltesz....
Vajon lefujtak az akciot? Honnan tudtak, hogy csak ugy elsetalhatnak? Nyoma sincs paniknak... epp ez a bokkeno.
Ja, baromi nagy meglepetes....
Miert nem segit az FBI inkabb az aldozatoknak?
Hat a kamera elott tette eppen azt, koszonjuk szepen. Nagyon gyanus
Igazi furcsasagok.... -
tiv83us
veterán
válasz
potyautas #87 üzenetére
Igen, mar vartam, hogy a "kormany csinalta". Biztos elbasztak sokmindent, de ketlem, hogy a "inside job" volt. De ha ugy is lett volna /ebbe nem akarok mar ezerhatszadjara is bele menni, mar lattam az osszes osszeeskuves elmeletet/, a gonosz amerikaiak, meg Bush robbantott Madridban is? Meg Londonban? Meg Egyiptomban? Bush anyukaja oltozik be csadorba es robbantgatja fel magat a piacon?
ps: De teny, hogy van nehany furcsasag es teny, hogy elkurtak /nem kicsit, nagyon
/.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest