- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szia, honnan rendelted az alkatrészeket? Sajnos sehol nem találok ilyen molex csatit, csak horribilis szállítási költségért.
-
-
Uzsito
csendes tag
Jogos, nem részleteztem.
Egy alkalommal volt, hogy az Armbian saját konfigurátorát (armbian-config) próbálgattam a manuális telepítgetés helyett, és egyszerre telepítettem fel sok csomagot. Reboot után már nem volt elérhető. Utólag ez nem is derült ki, hogy miért, mert UART-ról nézve a hálózati beállításokat nem írta el, logok üresek...ebből a leggyorsabb kiút egy kártyára újratelepítés volt.
Másodszor sikerült a kézzel gyártott UTP kábelt úgy bedugnom félig, hogy a törésgátló kicsit kitartotta a műanyag házzal találkozva. UART-tól ugyanaz, semmi hiba kivéve hogy nincs kapcsolat, majd egy kisebb Benny Hill-show után rájöttem hogy user error. -
Hoi!
Köszi a beszámolót és a cikket, de az nem derült ki belőle, hogy végül is miért volt szükség az UART konzolra? Mi miatt szakadt meg a hálózati kapcsolat? Vagy valamit sikerült úgy elállítani, hogy nem tudtad visszahozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest