Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
IBM központi szervíz, Infopark. Eddig 6-7 év alatt kb. 10-szer voltam szervízeltetni magánemberként (ezt csak azért írom, hogy nehogy felmerüljön a gyanu, hogy sokat rendelt céges, vagy ismerős vagyok), és mindig maximálisan teljesítettek, szinte már mesébe illően. Telefonon is birka türelemmel vették minden kis apró kérdésemet, és volt olyan garanciális ügyintézés, ami után az IBM más részlegéről felhívtak, hogy értékeljem a szervízüket, meg hogy javasoljak dolgokat, hogy miben lehetne jobb.
Egyébként csatlakozom Napfénysütihez, ne onnan nézd az árakat, hanem viszonteladóktól. Akiket ajánlani tudok, mert különlegesen korrektek: usanotebook, takforsys, laptopinfo. Mindegyikük rendes forrásból, számlával (az utolsó esetben ez azt hiszem csak opcionális), garanciával stb. szerzi be a gépeket, és nagyon korrektek.
-
rákötheted nyugodtan, a két interface egy átalakítón keresztül 100%ig kompatibilis egymással. hogy miért nem tett rá egyből hdmi-t a dell? azért mert a hdmi licenceköteles, a displayport pedig nem, így kevesebbe került az előállítása.
egy sima átalakító kerül kb. 8 rongyba kemény magyar valutában.
-
Napfénysüti
nagyúr
D6xx-et gondolom még nem a lengyeleknél gyártották. A TP-k drágák? Nekem pont a Dell meg a HP tűnt különösen drágának mikor nézelődtem. Persze itt most csak a teljesen új bolti árakat értem nem a használtan vagy egyéb forrásból(Dell refurbished, HP renew) gépeket értem.
Most hirtelen rákerestem az árakra egy itthon ismert cég oldalán: kb egy árban mennek a Latitude-ok a TP-kel.
-
taltos
senior tag
Biztos nem véletlen, a Dell is jó cég. Egyébként amikor én vettem gépet pár hónapja, akkor az E6400 több mint 100 000 Ft-al volt több, mint a fullos T500-asom. Nekem emiatt nem is jöhetett szóba. Ph! -s forrásból meg ThinkPadek nagyon jó áron érhetőek el, és választék is van elég.
-
Napfénysüti
nagyúr
Én nem tudom biztosan mert nem akadt a kezembe ilyen gép de sokszor olvastam hogy ezek a lengyel gyártású Dell gépek nagyon silány minőségűek.
Részben ezért is húztam ki anno a listámról a Dellt. Mondjuk a Lenovonál is akadnak gondok de a jelenlegi gépemmel minőség terén nincs bajom.Taltos: a ti gépeitek is lengyelek?
-
a munkatársak jókat mondanak róla, egyedül azt felróva, hogy a digitális videokimenete displayport és nem dvi/hdmi (dvi csak a dokkolón van). ami jó bennük, hogy a dokkoló nem takarja el a gép kimeneteit.
nekem még a jó öreg 830asom van. ezeket annak idején félmilláért veszegettük őket, és ennek ellenére csak a dokkolón van digitális videokimenete, és két hónap után lötyög benne az aksi... viszont a kijelzője jobb, mint az e6400eseké.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest