- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nem működött, technikai hiba volt.
Telefonváltásnál online két lehetőséged van, vagy kérsz új kódot a javas Internetbankon és azon keresztül aktiválod, vagy feltelepíted a storeból az új telóra az appot, rányomsz a "már regisztrált" feliratra (elég kicsi a nagy regisztráció gomb mellett) és az első telepítéskor megadott helyreállító kóddal tudod aktiválni.
A harmadik lehetőség a CIB24.
-
fatal`
titán
Úgy néz ki, hogy vagy a Radeon driver csomag (nem a driverre gondolok, hanem a szoftverére), vagy a benne lévő visual c++ (vagy ezutóbbi önmagában) okozza, hogy chrome motor alatt meghal a simple-ös fizetés. Legalább is windows újratelepítés után így néz ki a történet, felraktam az AMD csomagot, beállítgattam és utána nem ment a simple Edgeből (új Edge). Előtte még jó.
Rohadt érdekes ez az egész, majd meló után még próbálgatom, hogy konkrétan mitől van.
De utána valamit még csinálhattak, mert éjjel leállt a simple teljesen.
-
fatal`
titán
Csak én vagyok olyan szerencsés, hogy semmilyen simple payes oldalon nem tudok kártyával fizetni (web, nem app)?
Barion működött múlthéten (már a push üzenetes megerősítéssel). A CIB azt mondja, hogy ha az működött, akkor hívjam a Simple Payt. Simple Payesek meg azt mondták, az jön vissza a banktól, hogy elértem a limitet, vagy nincs egyenleg a számlán, persze egyik sem igaz.
Két kártyám is van (egyik direkt internetes fizetéshez), egyik sem jó.
-
fatal`
titán
"Ugye akkor sem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, hamarosan "en bloc" lekapcsolják az Inernet Bank alkalmazást?"
Az csúnya lenne, mert a webes felület, meg az app egy csomó mindenre totál alkalmatlan. Kezdve azzal, hogy a partnerek és a beállított utalások/átvezetések sincsenek szinkronizálva, nem lehet látni egy adott napon mennyi volt az egyenleg stb. Többnyire az internetbankot használom, még akkor is, ha elavult. -
fatal`
titán
Ma frissült az app, esetleg, akinek Android 11-e van próbálja ki. Changelogot írni luxus, én még 10-es droidon vagyok.
-
fatal`
titán
"- Miben más ez a "mini számológép"? Hogyan működik a gyakorlatban? Miért van ilyen sok gomb rajta?"
PIN kódot kér, mielőtt generál."- És hogyhogy 300 forint?
Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.
"
Nekem is 700 forint rémlik."Nekem évekig (amit itt fentebb említettem) a kis fehér színű volt. Tökéletesen bevált. Csak a narancssárga gombot kellett megnyomni, és generálta a kódot. (Ami 60 másodpercig volt érvényes.)"
EU-s jogszabály miatt már nem használható. -
fatal`
titán
Ez jó, dobott az app valamikor éjjel egy értesítést, hogy frissítsem az online vásárlások miatt, de nem jelez frissítést a Play.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest