Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nem működött, technikai hiba volt.
Telefonváltásnál online két lehetőséged van, vagy kérsz új kódot a javas Internetbankon és azon keresztül aktiválod, vagy feltelepíted a storeból az új telóra az appot, rányomsz a "már regisztrált" feliratra (elég kicsi a nagy regisztráció gomb mellett) és az első telepítéskor megadott helyreállító kóddal tudod aktiválni.
A harmadik lehetőség a CIB24.
-
fatal`
titán
Úgy néz ki, hogy vagy a Radeon driver csomag (nem a driverre gondolok, hanem a szoftverére), vagy a benne lévő visual c++ (vagy ezutóbbi önmagában) okozza, hogy chrome motor alatt meghal a simple-ös fizetés. Legalább is windows újratelepítés után így néz ki a történet, felraktam az AMD csomagot, beállítgattam és utána nem ment a simple Edgeből (új Edge). Előtte még jó.
Rohadt érdekes ez az egész, majd meló után még próbálgatom, hogy konkrétan mitől van.
De utána valamit még csinálhattak, mert éjjel leállt a simple teljesen.
-
fatal`
titán
Csak én vagyok olyan szerencsés, hogy semmilyen simple payes oldalon nem tudok kártyával fizetni (web, nem app)?
Barion működött múlthéten (már a push üzenetes megerősítéssel). A CIB azt mondja, hogy ha az működött, akkor hívjam a Simple Payt. Simple Payesek meg azt mondták, az jön vissza a banktól, hogy elértem a limitet, vagy nincs egyenleg a számlán, persze egyik sem igaz.
Két kártyám is van (egyik direkt internetes fizetéshez), egyik sem jó.
-
fatal`
titán
"Ugye akkor sem járok messze az igazságtól, ha azt gondolom, hamarosan "en bloc" lekapcsolják az Inernet Bank alkalmazást?"
Az csúnya lenne, mert a webes felület, meg az app egy csomó mindenre totál alkalmatlan. Kezdve azzal, hogy a partnerek és a beállított utalások/átvezetések sincsenek szinkronizálva, nem lehet látni egy adott napon mennyi volt az egyenleg stb. Többnyire az internetbankot használom, még akkor is, ha elavult. -
fatal`
titán
Ma frissült az app, esetleg, akinek Android 11-e van próbálja ki. Changelogot írni luxus, én még 10-es droidon vagyok.
-
fatal`
titán
"- Miben más ez a "mini számológép"? Hogyan működik a gyakorlatban? Miért van ilyen sok gomb rajta?"
PIN kódot kér, mielőtt generál."- És hogyhogy 300 forint?
Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.
"
Nekem is 700 forint rémlik."Nekem évekig (amit itt fentebb említettem) a kis fehér színű volt. Tökéletesen bevált. Csak a narancssárga gombot kellett megnyomni, és generálta a kódot. (Ami 60 másodpercig volt érvényes.)"
EU-s jogszabály miatt már nem használható. -
fatal`
titán
Ez jó, dobott az app valamikor éjjel egy értesítést, hogy frissítsem az online vásárlások miatt, de nem jelez frissítést a Play.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DJI MAVIC AIR2 DRON SZETT ELADÓ
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max FÜGGETLEN 1 ÉV APPLE GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem tavaly, amikor kötelezővé tették a mobil alkalmazást a kódgenerálásra, 700 forint havidíjat mondtak.
"