- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát most azt mondom, hogy ezt tudtam eddig...
( de szerintem ezt mindenki tudja itt.. )
Mi akart az újdonság része lenni?
Mert akkor kiigazítalak ,hogy nem kínai cég vette meg a névhasználati jogot, és nem is nevesincs. Nevezd meg, és akkor kiderül ez a része is.
Az, hogy nem szimpatizálunk valamivel , még nem jelenti azt, hogy a tárgyi tévedések jogosak lennének
Nem a gyártósor a gagyi, mert az a FIH Mobile-é, hanem az, amit kérnek, hogy gyártásba kerüljön, de ennek SEMMI köze nincs a gyártósorhoz. ( főleg, hogy ez nem is Kínában van... hanem ugyanott, ahol a Microsoft-os Nokiák is készültek...
)
-
Majdnem egy hete volt ez hír a Mobilarénán, régebben volt úgy, hogy egyazon hír megjelent mindkét felületen.
Szerintem az időbeli elcsúszások elkerülése végett lehetne újra alkalmazni
Tablethez: Drágán akarnak eladni olyat, amit jó szívvel nem sokan vennének meg. Igaz, egyszerű usert nem érdekli a Spreadtrum leírhatatlan nevű rettenet
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest