- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Ez, jó
Először a Dothanhoz hasonlítod, aztán meg kontraként, hogy +de csak 1 magos így nem sok esélye van". Ez így kicsit fura nem... NA mindegy, a lényeg szerintem, hogy amilyen adatok itt megjellenek azok gyártói speckók, annál több is lehet kevesebb is. A via meg szándékosan a kis fogyasztásra megy, az ő chipjei meg sosem súrolták emlékeim szerint a 20W-ott, olyan max 10W-al mentek asszem. Teljesítményben pedig szerintem kellene az a 4-szeres az eddigiekhez képest, mert emlékeim szerint a régi tesztekben olyan 2-3szer lassabb volt egy hasonló kategóriás AthlonXP-nél anno.. De javítsanak akik tisztábban emlékeznek, mert nekem ezek a dolgok már eléggé régen voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest