- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
#16939776 #37 üzenetére
Telejsen tisztában vagyok vele, de ha a Seasonic a prémium kategória, akkor a Hexa azért átlag fölött van, rendesen.
(#36) speedmetal: ÁFÁ-t nem fizettél rá, és hopp, máris megvan a 130e.
(#38) Raysen623: Na, megvan a napi okostroll. Ez a hozzászólás egyszerűen kellett ide. Gratula.
(#40) Balika911: Ott is van áfa, minden államban más és más, ezért adják meg nettóban. Akkor 120e van meg, te meg számold hozzá, hogy az itteni bolt megveszi és raktáron tartja, plusz helyet bérel, kiszolgálót fizet, adminisztrál, stb.stb. Valamint vannak vám- és áfamentes, vámköteles, de áfamentes, vám- és áfaköteles, stb. kategóriák. Ő azt mondta, vámot fizetett, áfát nem.
-
MongolZ
addikt
válasz
Black_Sheep #33 üzenetére
Hát, tévedsz.
Egészen pontosan itt van a ph által is használt Seasonic táp tesztje, specije. Csak a 12V-os ágon le tud adni 43A-t, 515W-ot.
-
MongolZ
addikt
A linkelt teszt pont azt bizonyítja, amit írtam.
A felvett 350W teljesítmény a konnektorból mért ÖSSZES teljesítmény, ebben bizony már benne van a táp hatásfoka is. Tehát a 400W-os táp nem maximum 400W-ot vesz fel a konnektorból, hanem akár 500-at (80% hatásfok esetén). Persze attól is függ, hogy milyen a táp, hányágú, melyik ágon mekkora áramerőséget tud leadni, stb.
Az, hogy a konnektorból 350W teljesítményt vett föl a táp, az annyit jelent, hogy maga a rendszer 80% hatásfok esetén 280W-ot fogyasztott.
Ráadásul ebben már benne van egy SSD meg egy HDD is. Még a ph is egy 520W-os táppal tesztelt. Még az i7 is túl volt hajtva...
Igaz, ez "csak" egy Metro teszt, nem Furmark, de sokkal közelebb van a valósághoz.Abban teljesen igazatok van, hogy nem szabad kicentizni, valamint tényleg 80% körül van a legjobb hatásfoka a tápoknak, ezért is mondtam, hogy a 400W bizony már határeset. De el kell bírnia jó ágosztás esetén.
-
MongolZ
addikt
válasz
speedmetal #18 üzenetére
Ott inkább valami más nem stimmelt, mert az én kártyám (7950 Boost) sem fogyaszt kevesebbet és még meg is van rángatva rendesen, de nekem röhögve elég az 500W-os Seasonic. De valóban a 400W az már tényleg határeset lehet.
Mármint a 270X-el indult újra a géped??? Az a közelébe sem érne a tápod limitjének, ott valami más volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest