- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Sheep
tag
-
exedoc
senior tag
Igen tudom, csak azok egy kicsit húzósak nekem árban. Főleg abban a kategóriában ahol már teljesítményt is kapni.
Illetőleg azért elindítok néha játékot is, azok meg nem igazán arra vannak kitalálva. Itt valami olyasmit kéne találni, ami azért erős kártya, de még nem quadro, vagy firepro. Sokan nem igazán értik mire kell 6GB VRAM. Mai játékvilágban már az optimalizálatlan szar játékok is megkívánják, illetőleg én használnám másra is. Visszatérve az AMD kártyáinak még mindig gyenge pontja a driver, nv kártyáit stabilabbnak érzem ezen a téren, és generációkkal visszafele is nagyobb a support.
-
speedmetal
tag
Hogy mi stimmelt vagy mi nem, az a szilícium-völgy titka marad, de a tény az, hogy az FX-6300 + R9-270X + 500W tökéletesen működött évekig, majd csak és kizárólag a videokártya cseréje után az FX-6300 + R9-290 + 500W újraindult játék (WoT) közben, majd FX-8350 + R9-290 + 650W megint atom stabil.
-
ph! tesztben 350Wot írnak, szóval néhány kütyü, odd, és már túl is vagy a 400on. mondjuk az fsp hexa 400 szvsz ennél hamarabb is kifekszik. a tápok hatásfoka nem 100%, ráadásul idővel romlik is.
a 280 van legközelebb a 7950 boosthoz, ami ugyanez a ph! teszt szerint 230at evett. természetesen ez is konfiggal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest