- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Novemberben updateltem a pc-et. 1700 ryzenről, amit megjelenés utan vettem nem sokkal. Talán még sose vettem "friss" megjelenésü procit.. Szóval gondoltam updatelek új 5xxx sorozatra. De az ára egy kicsit magasabb lett, mint vártam. Szóval gondoltam jó lesz a 3xxx-es széria is, biztos lesz valami jó deal, black friday, cyber monday stb. Napokig vadásztam de még így se nagyon találtam akciót, sőt a 3600 széria kari előtt még hiánycikk is volt. A mázli az volt hogy mindenki vagy a 3600 vagy az 5600-as proci bűvöletében élt, és a 37xx és a 38xx szériát nem nagyon fedezték fel. Szóval sikerült egy 3800x-et kicsípnem, kicsit drágábban mint pl 3600-ost. Párhuzamosan néztem az intelt is. Ott bizony egész jó akciók voltak, és egy boltba sem láttam "hiánycikként". Ennek ellenére nem vettem intelt.
-
ati3x
senior tag
Szerintem ne etessétek a trollt. Persze először vicces, de már rohadt unalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest