- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
válasz
MPowerPH #270 üzenetére
7. lap tetején néztem a komplett rendszer fogyasztási adatait. Megnéztem mégegyszer, de továbbra is ugyanazt látom. 11700K vs 5800X: 52 vs 73, 60 vs 95, 250 vs 225, 417 vs 440. Mivel az alaplapon és a processzoron kívül a konfiguráció megegyezik, ez alapján vontam le következtetést.
Ehhez írta Pumba, hogy a TDP keret módosításával lehet csökkenteni a fogyasztást AMD-nél. Ez növeli a különbséget, de a tesztben található mérési adatok alap beállítások mellett történtek.Nem írtam olyat, hogy a 2500 mindenre is elég. Csak annyit, hogy a teljesítménye bőven elegendő sok embernek, persze nem a hardcore játékosoknak. Ha pedig megnézed a low-mid konzumer piacra szánt laptopokba épített új CPU-kat, teljesítményben még ma sincs jelentős előrelépés a 2500-hoz képest. Böngészés / játék mellett azért van még pár felhasználási terület.
-
PuMbA
titán
válasz
MPowerPH #284 üzenetére
Most hír AMD oldalról, hogy 20%-kal több Ryzen lesz 2021 Q2-re
Amazon-on azért elég szépet megy az 5900X, többen veszik, mint az 5800X-et vagy 5600X-et, tehát más helyeken kapható az, ami nálunk nincs. Ez amúgy teljesen érthető, hogy az olcsóbb procikat nyomják inkább Magyarországra, hiszen itt kevesebb az átlagkereset.
-
PuMbA
titán
válasz
MPowerPH #256 üzenetére
Tökmindegy, mert aki nagyon fan, annak épp az az érv, amiben jobb az adott gyártó. Ha drága volt az Intel, akkor azért volt jó, mert gyors volt, most meg azért jó, mert olcsó. Én azért vettem Intelt 4 évvel ezelőtt, mert technikailag földbe döngölték az AMD-t, gyorsabbak voltak és alig fogyasztottak, hiszen az AMD FX processzorok kályhák voltak, most meg azért van AMD-m, mert az Intel lett egy kályha a közép / felső kategóriában, mert technikailag is lemaradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest