- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
slmSIG
tag
"..Az amd szemete ha kilépsz az aida-ból is 77w-ot fogyaszt pont ez a nem mindegy hogy valami egyfolytában fogyaszt vagy csak néha.Leri rólad a tudatlanság..."
Már ne is haragudj, de ekkora butaságot rég olvastam.
Logikus, hogy idle nem fogyaszt annyi, mint terhelve!
...hogy értsd PL. ~77W a maximális fogyasztás, akkor ennél jóval kevesebb az idle.
Azt meg végképp ne akard már megmagyarázni senkinek, hogy egy nehezebben hűthető processzor kevesebbet eszik, így-úgy-amúgy, mert ilyen nincs. -
Pingüino
senior tag
Ha kicsit is értenél hozzá, tudnád, hogy a TDP keret nem semmi. Válogatott szoftverekkel mérik az átlagos hőtermelést, csak nem ugyanazokkal a szoftverekkel, meg Intelnél a kiugróan magas értékeket ki is dobják, azért van az, hogy nagyobb különbség van náluk a kiírt TDP keret, meg a valós eredmények között.
Azt meg inkább ne kívánd, hogy a hülyeségek írkálása miatt is moderáljanak, mert akkor nem sokat kommentelnél.
-
PuMbA
titán
Miért írsz mindig olyanokat, ami könnyen megcáfolható?
Nem csak a Prohardver szerint jobb az AMD a felső kategóriában, hanem a külföldi tesztelő oldalak szerint is. Most akkor minden PC oldal hitvány lett, 0 színvonallal? Az ellenség gyártás jól megy az látom.
Hol fogyaszt 77W-ot, ha kilépsz az Aidából?
-
MPowerPH
félisten
5800X -nel eleg maradni, nem kell az 5950X -et linkelni, leven a legtobb game alatt a 16 magosban csak 8 mag aktiv, a masik CCD alszik. Es ahogy elnezem, az 5800X tan meg olcsobb is, mint ez az Intel borzadaj.
A tesztek alatt azert nem teljesit olyan jol a 8 magos AMD, mert a PBO auto -n van hagyva(vagy csak sima PB aktiv), nem kapja meg a +200MHz boost -ot. Amint azt megadod neki, ugyan ott van csak jatekokban, mint az 5950X.
Szoval igazabol egy 5800X 155k, hozza van jo lap 50-60k kozott, mig a 11700K jelenleg brutto 200k min., es meg alaplap is kell ala, mert eleg torkos.Akkor melyik lesz a jo valasztas, es melyik penztarcabaratabb?
En retail aron vettem CPU -t, indulaskor, nem felarral, atszamolva 312k -t fizettem erte.
-
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
Rendben
Csak azért kérdeztem, mert a beszúrt grafikonjaidon a teljesítmény a mérőszám. Te pedig most előjöttél a magszámmal, amint leolvastam a grafikonokról azt, hogy a 6 magos 5600X veri a 8 magos Inteleket és közel egy szinten van a 10 magossal. Az 5600X ára ennek megfelelő az AMD oldalán.
-
PuMbA
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest