- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Így van. Inkább őt kéne moderálni, mert bármi, ami a véleményével nem egyezik, az nem igaz, mindegy, hogy a tények mást mutatnak
Hiába tesztek szerint jobb az AMD, hiába veszik sokkal többen az AMD procikat, ez nem számít. Ettől még vehet Intelt bárki, csak egész egyszerű módon élni kell a tudattal. Nekem is van eszközökből pl. hangfalból, amiben nem a jobbat vettem és ezt tudom is, szóval nincs baj belőle, de nem kezdem el osztani az észt, hogy ez a legjobb hangfal, mert nem igaz. arabus-nak ezt a képességet kéne elsajátítania.
-
VirsLee
őstag
Pedig nyugodtan ide veheted az apple-t is. Attól, hogy nem árulják dobozosan a processzorokat, attól még ugyanúgy versenytársak. Asztali számítógépben és notebookban használható processzorokat gyártanak. Én is x86-os notebookot cseréltem M1-re a processzor miatt (ami lehetővé teszi a passzív hűtést). Szóval verseny ez, hiába volt az előző notebookot honos logó, ezen meg egy harapott alma, a profi adta a pluszt, ami miatt ment a levesbe nálam az x86.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest